SEGRE

PUBLIREPORTATGE

"L'app de BBVA ofereix un ús fàcil, senzill i molt intuïtiu"

Efectuar pagaments des del mòbil, ‘encendre’ i ‘apagar’ temporalment la targeta, contractar i cancel·lar-la, consultar el CVV ‘online’ i accedir a ofertes i descomptes allà on es resideix són algunes de les operacions que es poden fer entrant en l’aplicació i amb un clic.

"L'app de BBVA ofereix un ús fàcil, senzill i molt intuïtiu"

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vivim en una societat cada vegada més digitalitzada. Internet ha transformat els nostres hàbits de vida i de consum. El 91,7 per cent dels usuaris es connecta a la xarxa a través de l’smartphone, 3,5 punts més que fa un any, segons revela l’últim informe sobre la societat de la informació a Espanya. Utilitzen el mòbil per portar a terme accions tan quotidianes com ara enviar missatges, formar- se, fer operacions bancàries o adquirir productes o serveis. Anar de compres pot ser una experiència bastant satisfactòria i segura gràcies a aplicacions com la de BBVA per a targetes. L’ambaixador digital de BBVA a la província de Lleida, Esteve Peña, revela algunes de les seues característiques.

Gràcies a la transformació digital, ara és possible anar de compres sense portar la cartera, només fent servir el mòbil?

Sí. Amb l’aplicació BBVA Wallet, pots consultar tots els contractes de les targetes d’una manera ràpida i senzilla. I configurar la pantalla per mostrar només les dades que vols. A més, com que funciona amb tecnologia contactless, atanses el mòbil al terminal i ja efectues el pagament. I, com que has d’indicar la teua contrasenya, és una operació segura. El pagament no es fa efectiu si no la indiques. Pots entrar a l’app, és fàcil, intuïtiva i la portes còmodament. És molt útil, fas clic i ja ho tens tot.

El client té més control sobre les targetes a través de l’aplicació?

Sí, hi ha diverses funcionalitats. Per exemple, si has perdut la targeta o tens dubtes, la pots encendre i apagar per evitar que se’n faci un ús fraudulent. O seleccionar la forma de pagament.

Quines altres opcions permet l’app de BBVA i el BBVA Wallet en relació amb les targetes?

Pots contractar i cancel·lar la targeta amb només un clic. En aquest sentit, BBVA destaca per la facilitat amb la qual pots realitzar aquesta gestió. També pots seguir el rastre de la targeta, escollir l’adreça on s’ha d’enviar i assegurar-te si s’ha enviat o s’ha retornat. Una altra opció és consultar online el CVV per portar a terme operacions de comerç electrònic. D’altra banda, permet ajornar o finançar certs pagaments, augmentar el límit de la targeta o bé ingressar diners. I pots fer-ho tot plegat només accedint a l’aplicació mitjançant una contrasenya o l’empremta digital.

Què aprecien els clients?

Valoren sobretot les alertes, ja que donen tranquil·litat a l’hora de fer compres. En el cas de la gent gran que té un mòbil intel·ligent, la valora bàsicament per fer consultes, rebre avisos i fer pagaments. La gent valora tenir el banc disponible sempre.

També es disposa de la funcionalitat Promocions. Què aporta?

Permet buscar ofertes comercials, per exemple, per comprar articles a grans plataformes. Entres, cliques i ja ho tens. Funciona per un sistema de geolocalització. El dispositiu busca les ofertes properes a la zona on és el client, la qual cosa resulta molt útil.

Els clients demanen noves funcionalitats?

BBVA s’adapta a les necessitats dels clients. Així doncs, s’anticipa a aquestes demandes amb serveis i solucions que busquen fer la vida més fàcil als clients. En aquest sentit, valoren productes com ara Bizum, per enviar i rebre diners de mòbil a mòbil; Cita Prèvia, que permet amb un sol clic demanar cita a l’oficina per parlar amb el gestor, o bé el torn de caixa digital, que permet realitzar gestions en caixa, quan millor li vagi al client.

BBVA és punta de llança en innovació tecnològica?

BBVA fa més de deu anys que treballa en la seua transformació digital. La seua experiència li permet desenvolupar solucions i eines innovadores i pioneres, que el converteixen en aquesta punta de llança en innovació tecnològica a Espanya.

tracking