SEGRE

BBVA Contigo permet disposar 24 hores d'un gestor personal

Aquest servei de valor permet atendre al client tant per telèfon com per correu electrònic, xat o presencialment, de manera que pot realitzar les seues operacions bancàries ràpidament i gairebé en qualsevol moment, sense haver de desplaçar-se a l’oficina

BBVA Contigo permet disposar 24 hores d'un gestor personal

BBVA Contigo permet disposar 24 hores d'un gestor personalBBVA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els clients cada vegada reclamen més serveis a través del seu mòbil. I ho fan en tots els àmbits, fins i tot a la banca. Pioner a la banca a distància, BBVA posa a disposició dels seus clients un gestor amb el que el client es pot relacionar pel web, l’app, el telèfon i presencialment a l’oficina a través de BBVA Contigo. El seu responsable, Alicia Santos, explica les característiques d’aquest servei.

En què consisteix la relació multicanal de BBVA amb el client?

Des de fa molt temps, BBVA aposta per relacionar-se amb els seus clients pel canal que els clients triïn; volem estar a prop dels nostres clients, en el seu dia a dia, i que puguin adreçar-se a nosaltres de la forma més ràpida i senzilla possible; el client ha evolucionat i ens hem d’adaptar a les seues necessitats, facilitant-li la relació amb BBVA, amb la seua entitat financera.

Quina relació estableix el client amb el banc a través de BBVA Contigo?

El client és molt més a prop del banc a través de BBVA Contigo, on, a més de totes les funcionalitats del món digital que posem a l’abast dels nostres clients (App BBVA, web, Cash up....), afegim un valor humà en la relació, posant a la seua disposició un gestor personal que els pot atendre de forma multicanal, tant per telèfon com per correu electrònic, xat o presencialment.

Quins són els principals avantatges d’aquest canal de relació amb el banc?

Sobretot comoditat i conveniència. Poder realitzar operacions bancàries d’una forma ràpida, gairebé en qualsevol moment, sense necessitat de desplaçar-se a l’oficina. BBVA Contigo és un servei de valor que permet tenir disponible 24 hores i 365 dies a l’any un gestor personal que està sempre a la seua disposició. A més, BBVA posa a l’abast dels clients eines digitals, que els permeten realitzar qualsevol transacció amb el banc, des de casa, des de la treball, estant de vacances o des de qualsevol altre lloc.

Quines operacions pot realitzar un client a través d’aquest gestor?

Un client de BBVA pot realitzar totes les seues operacions a través del gestor BBVA Contigo, a excepció d’efectiu i xecs, que han de ser recollits pel mateix client.

Hi ha previstes novetats?

I tant! Evolucionem dia a dia, no només perfeccionant les nostres eines i fent-les més senzilles, sinó que l’evolució dels nostres serveis passa també per la diferenciació i segmentació dels nostres clients per oferir-los un servei absolutament personalitzat.

1.100 gestors multicanals Per a l’entitat, BBVA Contigo és una de les palanques fonamentals del seu procés de transformació digital. Tant és així que ja supera els 1.100 gestors multicanals a tot Espanya que ofereixen atenció personalitzada, molt valorada pels seus clients. A més, per agilitzar les gestions a l’oficina, BBVA ofereix Cita Prèvia, una funcionalitat de l’app amb la qual el client sol·licita cita amb el seu gestor quan ho necessita i en l’horari més convenient. Per això, el servei registra una mitjana de 25.000 cites mensuals. I és que els usuaris es relacionen cada vegada més a distància amb l’entitat. Tant és així que el nombre de clients digitals ha crescut un 25% en un any, fins assolir els 3,8 milions. D’ells, 2,6 milions connecten a través del mòbil.

tracking