SEGRE
L'art de comprar i vendre empreses

L'art de comprar i vendre empreses

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’activitat de fusions i adquisicions ha crescut en els darrers anys a Catalunya. Cada cop més empreses es plantegen dur a terme processos d’aquesta complexitat. La necessitat de donar resposta a problemes de successió, complicacions financeres, canvis de percepció sobre la perpetuïtat dels negocis, la necessitat de créixer ràpid o la recuperació econòmica han fet incrementar aquestes estratègies exponencialment.

Vendre l’empresa no és una decisió senzilla i hi intervenen molts factors, com els aspectes personals, els familiars i sentimentals i aspectes tècnics de fiscalitat o d’actius. També és habitual fer-se preguntes sobre els costos, l’estructura financera de la compra, com es farà la nova implementació o com seran els productes o serveis que s’adquireixen.

Establir una estratègia clara des de l’inici i una molt bona gestió de tot el procés, que es pot allargar entre 6 i 18 mesos, és fonamental. Qualsevol error podria suposar el fracàs del procés de venda o compra.

Per a portar a terme un procés d’aquestes característiques es recomana comptar amb el suport d’especialistes. Per això, Barcelona Business Landing ha creat un seminari a Lleida el proper 12 de desembre per aclarir tots els conceptes.

Hora: 18 a 20h

Lloc: Col·legi d'Enginyers Industrials de Lleida

Activitat gratuïta

Inscripcions a info@barcelonalanding.com

Barcelona Business Landing dóna suport en la definició d’estratègies, asseguren la màxima discreció, valoren la vostra empresa o la que vulgueu comprar, us busquen els millors inversors internacional, donen suport en totes les fases del procés de compra i preparen i analitzen tota la documentació específica. A més, us ajuden a tanca la venda o la compra.

tracking