SEGRE

Giné materials Construcció i Reformes, 85 anys com a referència

Instal·lacions de Giné

Instal·lacions de Giné

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Molt ha plogut des de 1933, quan Salvador Giné va fundar l'empresa que avui celebra els 85 anys de vida. La firma Giné es va ubicar a la plaça Berenguer IV de la capital lleidatana, lloc que va haver de deixar l'any 1990 quan, per l'expansió i èxit del negoci, va haver de cercar un nou emplaçament fora del centre urbà. El nou centre disposava d'unes instal·lacions de 3.200 metres quadrats al polígon industrial El Segre i tenia un objectiu clar: oferir solucions professionals als seus clients.

En aquesta nova nau ja podia oferir una gama molt extensa de productes de primeres marques, des de material de construcció més bàsics, com la tabiqueria seca, fins a un extens ventall de paviments i revestiments ceràmics, parquets, sanitaris i complements de bany, a més d'innovadors productes d'imperbealització i aïllament.

A les instal·lacions de Giné també s'hi poden trobar productes de ferreteria i lampisteria i més de 450 metres quadrats d'exposició i showrooms de la principal marca de sanitaris, Ideal Standard, les col·leccions de grans formats com Slabs d'Apavisa i la nova zona tècnica Keraben, que permet al client examinar al detall el producte. Giné compta, a més, amb un equip de professionals que assessoren i pressuposten els requeriments dels clients, que alhora podran gaudir d'una àmplia zona d'aparcament i càrrega per endur-se els seus productes o, si ho desitgen, aprofitar el lliurament a domicili. 

Tot això consolida Giné com una empresa referent i pionera en materials de construcció a la ciutat de Lleida.

Gaudir d’una llar confortable depèn, en bona part, que les condicions de l’immoble siguin òptimes. Aspirem a que el nostre habitatge sigui alhora funcional, eficient energèticament i respongui a les darreres tendències decoratives. En això tenen molt a dir els materials de qualitat. Materials com els que ofereix la firma Giné de Lleida, que compleix el seu 85è aniversari al peu del canó.

Les primeres instal·lacions de la firma Giné, al centre de Lleida

Les primeres instal·lacions de la firma Giné, al centre de Lleida

Instal·lacions actuals de Giné

Instal·lacions actuals de Giné

tracking