SEGRE

Inlingua, mig segle formant en idiomes

Inlingua celebra cinquanta anys apostant per la innovació i les noves tecnologies educatives || La xarxa d’acadèmies té més de 15.000 treballadors a tot el món

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’acadèmia d’idiomes Inlingua va celebrar aquest setembre els seus cinquanta anys a Lleida amb un acte a la Llotja en el qual l’entitat es va marcar com a principal objectiu promocionar i millorar les classes online interactives. La directora d’Inlingua Lleida, Ann-Charlotte Sørensen, va recalcar que “Inlingua va començar a Lleida com una modesta acadèmia al carrer Major i ara ja ha ensenyat idiomes a tres generacions de lleidatans i esperem poder formar-ne moltes més”. Sørensen també va recalcar que “l’objectiu número u d’Inlingua ara és promocionar les classes online, que permetran als alumnes aprendre un idioma a distància gràcies a la nostra xarxa d’acadèmies. Aquest és el futur i és on més hem d’apostar”.

L’arribada d’Inlingua a la ciutat fa cinquanta anys va coincidir amb la fundació d’Inlingua internacional, una xarxa d’acadèmies present en més de 40 països i amb més de 15.000 treballadors. El vicepresident, Ferran Costa, va recalcar que “Inlingua Lleida i Inlingua Internacional han recorregut un camí junts fins a la consolidació” i va destacar les dificultats que van tenir en els inicis, el 1968, “perquè aprendre idiomes era una necessitat i en aquell moment va ser una valentia encetar aquest projecte”. Per la seua part, el president d’Inlingua España, Gabriel García, va recalcar que “l’acadèmia a Lleida ha estat un referent per implantar centres Inlingua a tot Espanya i és un mirall en el qual hem de mirar-nos tots”. El fundador del centre a Lleida i diputat del PP al Congrés, José Ignacio Llorens, va agrair els homenatges i espera que “Inlingua celebri cinquanta anys més educant i formant”.

Una escola internacional

La xarxa d’escoles inlingua, amb seu central a Berna (Suïssa), compta amb més de 30 centres a l’estat espanyol i més de 350 centres arreu del món. És capdavantera en formació d’idiomes i disposa d’un mètode de docència propi: un mètode directe d’immersió en la llengua sense traducció, amb el que s’aprèn l’idioma de forma similar a la que s’aprèn una llengua materna. El ventall de cursos inclou classes per a nens i nenes d’un a set anys (mètodes Dots i Bubbles), així com cursos de nivells més alts per a joves, universitaris, adults, i també de Business English. D’altra banda, l’escola ofereix també cursos de francès i alemany per a nens i adults.

Present en l'establiment comú Va ser l’única escola privada d’idiomes que va estar present en l’establiment dels nivells A1 – A2 – B1 – B2 – C1 – C2 del Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües (MECRL). És per això que el seu material propi és ideal per a aprovar els exàmens oficials que acrediten aquests nivells de forma internacional, com ara els Exàmens de la Universitat de Cambridge - Key, Preliminary, First, Advanced i Proficiency -. Més del 90% dels alumnes d’inlingua Lleida aproven els Exàmens de la Universitat de Cambridge.

inlingua

inlingua

tracking