SEGRE

Consulta tots els bancs de l'empresa amb un cop d'ull

BBVA llança One View, l’agregador intel·ligent que permet a les companyies disposar de tota la informació dels comptes i targetes en un únic punt, a temps real i a través de qualsevol dispositiu, per tal d’optimitzar la tresoreria i fer més eficient la presa de decisions

Ana Climente, responsable de transformació digital empresarial BBVA España.

Consulta tots els bancs de l'empresa amb un cop d'ull

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

BBVA ha llançat One View, el primer agregador financer intel·ligent per a empreses basat en dades. Ana Climente, responsable de transformació digital empresarial a BBVA España, comenta algunes de les seues característiques.

En què consisteix One View ?

Permet a les empreses controlar tots els seus comptes nacionals, comptes de crèdit i targetes en un mateix lloc, a temps real, i a través de qualsevol dispositiu. A més, gràcies a tecnologies com el Big Data i el machine learning, ofereix informació de comptes i altres productes financers per facilitar a les empreses optimitzar la tresoreria i prendre decisions de forma més eficient.

Com funciona?

A BBVA One View, una empresa pot agregar la informació dels seus comptes, comptes de crèdit i targetes de més de 80 entitats financeres, així com incorporar tots els CIF d’un grup empresarial. Així, el client disposa, en tot moment, de la informació a nivell d’empresa i a nivell de grup.

Respecte altres agregadors, què el distingeix?

D’una banda és la primera solució que classifica els moviments de totes les entitats en categories específiques d’empreses, segons el Pla General Comptable. De l’altra, disposa d’informes personalitzats i amb gràfics intuïtius, exportables a PDF o Excel per controlar com evolucionen despeses i ingressos. Disposa, a més, d’alertes personalitzades, que avisen al client de qualsevol imprevist. I, finalment, compta amb un “recomanador de pagaments” que segons unes variables suggereix el millor mètode de pagament. A més, en totes les fases de creació d’aquesta solució, BBVA ha col·laborat amb les empreses per tal que respongui a allò que necessiten, sempre respectant alts estàndards de seguretat i privadesa.

Quins són els trets que més valoren més les empreses?

Atès que treballen amb una mitjana de 3 o 4 entitats, valoren molt positivament disposar de tota la informació dels seus comptes i targetes en un únic punt, de forma homogènia i a temps real. Això els permet estalviar una mitjana de dues hores diàries en la gestió de la tresoreria. D’altra banda, al facilitar-los informació en tots els nivells, des de la petita despesa fins a la gran inversió, permet evitar que es produeixin desfasaments en la gestió.

I pel que fa a altres funcionalitats?

Valoren força les alertes personalitzades, ja que al permetre ser el primer a saber què passa, tenen un major control i prenen millors decisions. També destaquen el “recomanador de pagaments”, que suggereix el millor mètode per pagar segons l’origen, l’import, el termini d’abonament o la destinació entre uns altres conceptes, d’una manera molt transparent.

Tanmateix, la comoditat també és un factor clau. En aquest sentit, el client pot accedir-hi des del dispositiu que prefereixi, ordinador, tablet i mòbil, perquè One View és multidispositiu.

Quins són els passos a seguir per donar-se d’alta a l’agregador?

El client empresa ha d’accedir a través de www.bbvaoneview.com i completar una senzilla operació d’alta online, agregant els comptes i targetes d’altres entitats. Val a dir que és el client qui decideix i tria els comptes i targetes que vol vincular a BBVA One View a cada moment. Quants més productes agregui, més completa serà la visió de la tresoreria de la seva empresa. Només la primera vegada necessitarà les seves contrasenyes d’accés a les altres entitats, i a partir d’aquí podrà consultar tota la teva informació financera des d’un únic punt. L’alta no requereix instal·lar cap programa addicional.

Ho pot fer via mòbil?

Sí, pot realitzar-se còmodament a través del mòbil, des de l’app de la banca online per a empreses BBVA Net cash.

Ja es pot fer un primer balanç? Com l’han rebut els clients?

Molt positivament. Després de tres setmanes de comercialització, comptem amb més de 26.000 clients empreses gaudint ja dels seus avantatges.

tracking