SEGRE
Espai Cavallers, una finestra a l'art a Lleida

Espai Cavallers, una finestra a l'art a Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La galeria d’art Espai Cavallers va obrir les seves portes l’any 2004 i des dels seus inicis s’ha dedicat a la promoció d’artistes d’art contemporani. Des d'aquell moment, ara fa 14 anys, en les seves programacions hi figuren tant artistes de reconeguda trajectòria com artistes emergents. El tret comú de la seva programació és intentar assolir la màxima coherència i qualitat artística.

Al territori lleidatà no hi ha gaire tradició de galeries d'art amb programacions estables i continuades, per això, ja des dels seus inicis, la  voluntat de la direcció de la galeria Espai Cavallers ha estat ajudar a suplir aquesta mancança treballant intensament, a través de la seva programació anual i amb la promoció i difusió d'artistes. Així, anualment s’han programat al voltant de 10 exposicions tant del territori com artistes nacionals i internacionals.

Al llarg d'aquest anys, i gràcies a la tasca continuada en que ha prevalgut la coherència artística, ja sigues en la planificació d'exposicions o bé a través de la organització de diverses activitats culturals relacionades amb el món de les arts visuals, la galeria Espai Cavallers cada vegada més ha anat  assolint el seu lloc en el món cultural i artístic volent ésser un referent en l'activitat cultural i artística de la ciutat de Lleida i el territori.

També des de fa 8 anys, la galeria forma part de diferents associacions galerístiques de Catalunya. Primer formà part de l’Associació Art Catalunya i actualment del Gremi de Galeries de Catalunya, on forma part de la seva junta. Això permet estar estretament vinculat amb l’actualitat artística catalana i, també, permet fer intercanvi d’artistes entre galeries. Així, als artistes emergents del territori, que exposen a Espai Cavallers, els és molt més fàcil accedir a exposar en altres galeries per poder consolidar la seva trajectòria.

Activitats

Una vegada consolidat el projecte expositiu, des de la Galeria cada vegada més s’organitzen activitats  vinculades al món de la creació des de qualsevol vessant com són: taules rodones, tast de vins, visites guiades, performances, entre altres. L’objectiu és acostar l’art a tothom, a les famílies, als joves i als nens i de mica en mica anar desmitificant que l’art només és a l’abast d’uns quants i que qualsevol persona pot entrar a una galeria i gaudir de les exposicions, i que es poden trobar obres d’art a la mida de qualsevol pressupost amb l’assessorament necessari per trobar la peça que busqueu.

A Espai Cavallers tothom hi és benvingut, ens agrada explicar l’art, els continguts de les exposicions, els artistes, les obres. Volem que  quan sortiu de la galeria hàgiu passat una bona estona i us hàgiu quedat amb ganes de tornar i veure totes les exposicions programades.

ESPAI CAVALLERS 31 33 C/ Cavallers núm. 31-33, Lleida HORARI: Dm a Dv de 17:00 a 20:30 Ds de 11:30 a 13:30 i de 17:30 a 20:30 Espaicavallers.com

tracking