SEGRE
La 5a Marxa de la Boira, a la Granadella

La 5a Marxa de la Boira, a la Granadella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

5a Marxa de la Boira

Diumenge 13 de gener

Hora: 9:00 h

Inscripcions

Preu: 12€/15€

La Granadella (les Garrigues) serà la seu, el proper diumenge 13 de gener, de la 5a edició de la Marxa de la Boira, que té per objectiu posar de relleu el potencial turístic del territori de la plana de Lleida i la boira com a element característic. La marxa està inclosa dins del circuit de marxes saludables de Ponent marxa.cat, no és competitiva i inclou dos recorreguts circulars: un de curt de 10 quilòmetres, i un altre de 24 quilòmetres, per camins de terra i amb sortida i arribada a la Granadella, segons han explicat Carlos Gibert, alcalde de la Granadella, i els organitzadors de la Marxa, Irene Barón i Roger Tutusaus.

Hora i recorregut

L’hora de sortida serà a les 9 del matí pel recorregut llarg i a les 9.30 del matí per al recorregut curt. El lloc de sortida serà des de la plaça de l’església, sota l’apadrinament dels gegants de la població, acompanyats pel grup local de batucada. Totes dues marxes passaran per llocs recòndits del terme de la Granadella i Bellaguarda, grans exemples dels paisatges de l’oli de les Garrigues. A més, els avituallaments seran amb productes de proximitat i a l’arribada hi haurà una gran degustació de cassola de tros d’hivern o vegetariana. Com a novetat d’aquest any, l’organització donarà un detall sostenible, emmarcat dins #projectereforestacióponent. A més, qui ho vulgui, podrà fer una aportació solidària voluntària per a aquesta proposta

Participació i inscripcions La participació és oberta tant a caminants com a atletes de totes les edats, prèvia inscripció a la pàgina web www.boiraexperience.cat. La inscripció es tancarà quan s’arribi als 800 participants.

Podeu rebre informacions bàsiques sobre la 5a Marxa de la Boira a través de Telegram a https://t.me/boiraexperience

tracking