SEGRE

FORMACIÓ ONLINE

Esneca situa Lleida al rànquing de les millors escoles de negocis del món

L'equip d'Esneca Business School, juntament amb el seu CEO, Albert Piñol

L'equip d'Esneca Business School, juntament amb el seu CEO, Albert PiñolESNECA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida compta amb una de les millors escoles de negocis en línia de parla hispana de tot el món: Esneca Business School. Ho assegura l’última edició de l’informe més prestigiós a nivell internacional al sector de la formació superior, el Rànquing FSO, publicat recentment per la consultora de mercats Hamilton Global Intelligence, que ha posicionat Esneca al top 25 mundial.

El Rànquing d’Institucions de Formació Superior Online de parla hispana (FSO), liderat en aquesta ocasió per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), és un dels informes amb més autoritat a nivell internacional i reuneix els millors centres formatius i universitats als quals cursar un màster o un MBA en línia (màster en Administració i Direcció d’empreses per les seves sigles en anglès), una de les titulacions amb més reconeixement.

“Estem molt orgullosos d’haver aconseguit posicionar-nos al número 24 del Rànquing FSO aquest 2018”, va afirmar Albert Piñol, CEO d’Esneca Business School, centre formatiu amb presència en 7 països de parla hispana i amb alumnes procedents de tot el món.

Més informació per a estudiar online a ESNECA.com

Precedents

Tanmateix, aquesta no és la primera vegada que la consultora internacional inclou entre els millors centres de formació superior online aquesta escola de negocis amb seu a Lleida. El 2017, Esneca ja va ser situada al número 27 del rànquing mundial.

Aquest és el quart any que Hamilton Global Intelligence publica el Rànquing FSO, que es basa principalment en l’anàlisi de tres tipus d’indicadors: les institucions (confiança i fiabilitat), els actors (professorat i experiència de l’alumne) i la formació (oferta i metodologia dels programes).

Com a novetat d’aquesta edició, destaca la unió de la consultora amb el portal educatiu Emagister, que va ampliar la base de dades i va optimitzar tots els paràmetres analitzats per millorar la fiabilitat del rànquing. En total, les dos entitats van analitzar un total de 130 centres formatius de parla hispana i van enquestar més de 4.000 alumnes i exalumnes seus. El resultat d’aquestes enquestes, sumat a altres paràmetres, van permetre que l’estudi reflectís una altra dada rellevant per al sector: la formació superior en línia té un impacte positiu tant en els sous com en l’ocupabilitat dels que cursen aquestes titulacions.

En aquest sentit, el 93,4% d’estudiants sense feina que cursen un màster o un MBA troben feina al finalitzar-lo, revelen les dades. Així mateix, la majoria dels titulats aconsegueixen un augment del seu salari de fins a un 27,8%. “Aquests números reflecteixen que estem complint el nostre màxim objectiu: formar els líders del futur”, conclou el CEO d’Esneca Business School, Albert Piñol.

Equip directiu del centre juntament amb premis rebuts

Més de 12.000 alumnes El nou reconeixement avala la trajectòria de l’escola de negocis, que ha format més de 12.000 alumnes. Aposten per un programa d’aprenentatge personalitzat que permet estudiar en línia i també a distància, adaptat en tot moment a la realitat del mercat laboral i amb possibilitat de pràctiques a empreses. En total, l’escola ofereix més de 1.000 sortides professionals. La seva oferta formativa supera les 400 opcions entre els seus màsters, els cursos universitaris i postgraus i els cursos de formació professional i de tècnic. L’alumnat pot escollir entre poder formar-se en àrees com Activitats Físiques i Esportives, Administració i Gestió, Agrària i Veterinària, Arts Gràfiques, Ciència i Sanitat, Comerç i Màrqueting, Dret, Educació i Psicologia, Hostaleria i Turisme, Imatge Personal, Informàtica i Comunicacions, Interiorisme, Seguretat i Medi Ambient... I com a alumne de l’escola, accedir a la borsa de treball d’Esneca. Aquestes titulacions es troben avalades per la màxima Institució Espanyola i Europea en Formació i també disposen dels segells de la CECAP, AEC i Notari Europeu que els atorga una validesa en l’àmbit internacional

Més informació per a estudiar online a ESNECA.com

Equip directiu del centre, juntament amb premis rebuts

Equip directiu del centre, juntament amb premis rebutsESNECA

tracking