SEGRE

ECOLÒGIC

Més de 3.000 productes ecològics de venda online a domicili a Fem Cadena

El supermercat ecològic de Tàrrega FemCadena treballa amb més de 200 productors de proximitat

FemCadena

FemCadenaFemCadena

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El supermercat de productes ecològics Fem Cadena de Tàrrega va instaurar ja fa uns 8 anys el sistema de venda online, que a més compta amb un servei de repartiment a domicili a les comarques de l’Urgell, Segarra, Pla d’Urgell, Segrià i l’Anoia. Així, les més de 3.000 referències procedents de l’agricultura i ramaderia ecològica ja es poden comprar a través de la seva botiga online.

Els clients que accedeixin a comprar a través de la botiga online hi trobaran l’etiquetatge propi de FemCadena: biològic, artesà, comerç just o alternativa. Una mostra de transparència d’un supermercat que s’ha convertit en un espai de confiança per als qui tenen l’alimentació com un pilar importants en les seves prioritats.

Centre social al costat del productor

FemCadena és un supermercat de Tàrrega que ja fa 11 anys que treballa de manera directa amb més de 200 productors d’agricultura i ramaderia ecològica, de proximitat i altres iniciatives afins. Durant els 11 anys de vida, han convertit la botiga en un centre social, ja que el mateix supermercat compta amb un espai de cafeteria on, a més d’oferir un espai de confort als clients, s’hi duen a terme tastos, tallers i altres activitats per la promoció d’un consum responsable.

FemCadena Av. Barcelona, 12. Tàrrega Horari Dll - Dv: 9-14 hores i 17 a 21. Dissabtes: 10-14 i 17-20. femcadena.com Telf: 973 314 116

tracking