SEGRE
La medicina integrativa arriba a Mollerusa

La medicina integrativa arriba a Mollerusa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Clínica Basel de Mollerussa és especialista en medicina integrativa, que combina teràpies mèdiques formals amb les complementàries i alternatives, en base a dades científiques d’alta qualitat sobre seguretat i eficàcia. Així, a Clínica Basel posen els instruments més eficaços i menys agressius per a la curació dels pacients. La medicina integrativa permet abordar pacients amb malalties cròniques que fins a aquest moment rebien un tractament merament pal·liatiu, en comptes de curatiu. L'abordatge integral potencia els resultats enormement.

Per què la medicina integrativa és diferent?   

Perquè es tracta d'una medicina orientada a la restitució de la salut, el que suposa una anàlisi global de les causes que originen una determinada patologia. Amb aquest model es pot reduir la medicació tradicional com antiinflamatoris i ansiolítics per incorporar suplementació ortomolecular, que permet utilitzar principis actius naturals a concentracions terapèutiques.

La nutrició, un paper clau

La medicina Integrativa ressalta el paper fonamental que exerceix la nutrició a l'hora de produir millores en els pacients a través d'un programa nutricional individualitzat i ajustat a la seva malaltia.

Especialitats

Psicologia, psiconeuroinmunologia, ostepatia, fisioteràpia, nutrició, ginecologia, acupuntura, medicina biològica, par biomagnètic, oncologia integrativa, unitat d’estudi i diagnòstic, unitat de síndrome de sensibilització central.

Clínica Basel El centre, situat al centre de la capital del Pla d’Urgell, és un espai dedicat a cuidar, millorar i promocionar la salut de les persones. Tracten les causes del problema del pacient, minimitzant els símptomes pels que es manifesten. Aposten per un canvi d’actitud cap a la salut, amb una alimentació saludable i equilibrada, activitat, benestar mental i emocional i social, entre d’altres. Carrer la Muralla, 2. Mollerussa Clinicabasel.com info@clinicabasel.com Tel.: 973 803 955 HORARI - De 9:00h a 14:00h - De 16:00 a 20:00

La medicina integrativa arriba a Mollerusa

La medicina integrativa arriba a Mollerusa

tracking