SEGRE

Esneca Business School és nom de dona

Amb un equip compost pel 84% de dones, Grupo Esneca Formación continua treballant i apostant per la igualtat de gènere

Les dones de l'equip de Esneca

Les dones de l'equip de EsnecaESNECA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

E sneca Business School és nom de dona. Així ho demostren els números d’un dels grups empresarials formatius més importants de la província de Lleida: el 84% de la seva plantilla està composta per dones. Una xifra que posa en evidència el ferm compromís de la marca amb la igualtat de gènere en l’àmbit laboral.

“Actualment, contem amb una plantilla formada per 45 persones, de les quals 38 són dones”, explica Gemma Panadés, COO de Grupo Esneca Formación. Aquesta proporció es repeteix en els llocs amb major responsabilitat, ocupats per 5 dones i un home, que lideren els diferents departaments de la marca.

En aquest sentit, i d’acord amb els seus valors, l’empresa ha pres diferents mesures entre les quals destaquen “el foment de la conciliació laboral i familiar dels nostres treballadors i treballadores a través de la flexibilitat horària”, apunta María Zapater, cap del departament Comercial de Grupo Esneca Formación.

D’altra banda, l’empresa continua apostant per la igualtat en l’esport, patrocinant per segon any consecutiu a l’equip femení d’hoquei Club Patí Vila-sana. El compromís es va iniciar després que Esneca sufragués les despeses de les jugadores per a poder participar en la Copa de la Reina de 2018, que a diferència dels equips masculins s’havien de costejar elles mateixes.

Paral·lelament, Grupo Esneca Formación està vinculat a l’Associació MUM (Mujeres Unidas contra el Maltrato), una entitat sense ànim de lucre amb la qual “col·laborem des de fa sis anys de manera ininterrompuda”, apunta Júlia Gené, responsable de Màrqueting de l’escola.

“Gràcies a la col·laboració del grup podem mantenir els nostres diferents projectes, dirigits a les dones en situació precària i als seus fills i filles”, explica Consuelo Sánchez-Algaba, portaveu de l’Associació MUM.

A més, el compromís de l’Associació va més enllà, donant formació a les dones que ho necessiten i fomentant la seva inserció laboral.

tracking