SEGRE

BBVA ens ha ajudat a ser més competitius i poder créixer

L’entitat bancària ha donat suport a l’expansió de Granés Meat Quality, una firma lleidatana del sector carni, que opera arreu de Catalunya i Aragó i projecta construir unes instal·lacions de més de 4.000 m2 a Torrefarrera per unificar els centres de treball

Vista de les instal·lacions d'Alguaire.

BBVA ens ha ajudat a ser més competitius i poder créixer

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En la seua aposta pel teixit empresarial del territori, BBVA ha donat suport a la firma Granés Meat Quality. Sobre aquest vincle en parla el gerent de l’empresa, Joan Granés.

Què és Granés Meat Quality?

És una empresa lleidatana amb una trajectòria de més de 30 anys dins del sector carni, especialitzada en la distribució, transformació i elaboració de productes alimentaris d’origen animal. Disposem d’un ampli catàleg on donem servei a tot tipus de clients (minorista, majorista i venda al detall), carnisseries, col·legis, residències, hostaleria i empreses del seu sector.

Com opereu?

Es compon de dos centres de treball, un amb seu a Alguaire, on hi ha l’obrador artesà, la sala de desfer i la botiga, i al Parc Empresarial de Torrefarrera es troba la central de distribució i els departaments administratius. Disposem d’una xarxa pròpia de distribució amb vehicles refrigerats de diferents capacitats i característiques.

L’empresa compta amb un equip humà de professionals amb experiència, que actualment està compost per unes 30 persones formades contínuament en la fabricació i elaboració de productes en constant evolució: frescos, curats, cuits i altres elaborats carnis de “marca pròpia”. I des de fa un parell d’anys hem refet la imatge corporativa, més innovadora i actual.

El vostre mercat és preferentment nacional o us orienteu cap a un client internacional?

Actualment treballem en àmbit nacional i internacional. Específicament la nostra àrea d’influència és la demarcació de Lleida, Aragó, algunes comarques tarragonines i l’àrea metropolitana de Barcelona. La nostra petjada internacional es concreta actualment a Andorra.

Al vostre parer, quina és la clau del vostre èxit?

Creiem que està en el constant creixement dels nostres productes, en el treball proper amb els clients, les ganes d’aprendre, d’evolucionar i l’empenta per arribar més enllà.

Quant als projectes, en teniu concretat algun a curt o mitjà termini?

El constant creixement i la necessitat de continuar oferint la millor qualitat, servei àgil i espai suficient ens ha portat a desenvolupar el projecte d’unes modernes instal·lacions amb més de 4000 m2 dins del mateix Parc Empresarial de Torrefarrera, que preveiem finalitzar a dos anys vista. Això ens permetrà continuar complint amb els constants canvis a la normativa sanitària i de qualitat, ja que tenim la intenció d’unificar els nostres centres de treball per un millor funcionament. Al mateix temps continuarem mantenint les instal·lacions d’Alguaire per poder elaborar productes sense gluten, ni al·lèrgens entre altres.

Dos projectes més a curt a termini són l’obtenció de certificacions del sistema de gestió de seguretat alimentària, la botiga virtual i la presència a les xarxes socials.

BBVA us ha donat suport per expandir la vostra empresa. En què ha consistit?

BBVA ens ha ajudat a trobar un millor preu competitiu en el mercat, per poder créixer en l’àmbit de l’empresa ja sigui renovant maquinària, flota de transport i instal·lacions. És un banc molt proper al client, que l’assessora i l’acompanya en el seu camí en tots el projectes que han anat sorgint en el temps.

En l’aposta per la digitalització que ha emprès BBVA, parlem de la vostra experiència. Quines eines digitals feu servir? Quina és la vostra valoració?

En l’àmbit d’empresa fem servir la banca online Netcash, per què per al treball diari és més àgil, senzilla i ràpida. Tot i que personalment també l’app, és molt còmoda, fàcil i actual.

Quin paper té el suport que presten entitats com BBVA? Sense aquest, hagués estat possible tirar endavant el projecte?

Sense l’ajut de les entitats bancàries avui en dia és molt difícil poder evolucionar, créixer i innovar. Ja que a més novetat més és el cost! Hauria costat més temps poder tirar endavant les inversions, amb l’adquisició de nova maquinària, instal·lacions i més personal qualificat.

Digitalització

L’empresa utilitza la banca ‘online’ atès que per al dia a dia és més àgil, senzilla i ràpida

tracking