SEGRE

Ens importa crear projectes únics, aquí i arreu del món

BBVA ha prestat suport financer en l’expansió del grup Artis, dedicat al disseny i la instal·lació de mampares divisòries i mobiliari per a espais d’oficina i contract, que ha obert mercat a països com Angola, Israel i Qatar i projecta fer-ho a l’Índia, el Marroc i el Japó

Actualment té la seu central a Lleida, oficines a Barcelona i Flat Angola, com a responsable comercial en aquest país.

Ens importa crear projectes únics, aquí i arreu del món

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot impulsant l’economia de proximitat, BBVA dóna suport a empreses en l’àmbit del disseny, com Artis, amb seu a Lleida. Responsables de la firma expliquen la seua trajectòria i projectes en marxa, amb una clara vocació internacional.

Presentem la vostra empresa. Què és Artis?

Artis, Arquitectura Interior, fundada el 1964, és la capçalera d’un grup d’empreses especialitzades en el disseny i la instal·lació de mampares divisòries, així com mobiliari per a espais d’oficina, seus corporatives, centres de negoci i contract.

Amb una dilatada experiència en el sector i un ampli coneixement dels avantatges de les divisions modulars i les noves exigències del mercat, l’any 2009 el grup inicia el desenvolupament d’un nou sistema de mampares divisòries anomenat FLAT, i es crea l’empresa FLATbyArtis, dedicada exclusivament a la seva fabricació i posterior comercialització.

El vostre mercat és preferentment nacional o també us orienteu cap a un client internacional?

Actualment tenim seu central a Lleida, oficines a Barcelona i FLAT Angola com a responsable comercial en aquest país africà. El grup Artis compta amb un departament d’exportació dedicat únicament a projectes internacionals i a la difusió dels nostres productes arreu del món per captar nous clients, però no ens oblidem mai del públic nacional o local, ja que el que realment ens importa és satisfer les necessitats de l’usuari i crear projectes únics, aquí i allà.

Al vostre parer, quina és clau del vostre èxit?

Podríem dir que la qualitat i la innovació constant en els nostres productes és un factor clau d’èxit, però, si alguna cosa caracteritza la nostra filosofia d’empresa, és la comunicació amb el client, entesa com el fonament de cada projecte.

Quant als projectes, en teniu concretat algun a curt o mitjà termini?

Estem treballant amb projectes arreu del món. Les nostres divisòries han arribat a instal·lar-se a Angola, Israel i Qatar en diversos projectes realment interessants i vistosos, però, a més de seguir en aquests països, tenim noves propostes ja tancades a l’Índia, al Marroc i al Japó.

BBVA us ha prestat suport per expandir la vostra empresa. En què ha consistit aquest suport?

BBVA ha estat i és una de les nostres principals entitats financeres. Ha sigut bon col·laborador en la nostra etapa d’expansió a través de diverses fórmules econòmiques. Les principals són confirming nacional i internacional, cartes de crèdit, etc.

Quant a l’aposta per a la digitalització, parlem de la vostra experiència. Quines eines digitals feu servir? (per exemple Netcash, l’app del mòbil...) Com les valoreu?

Per a nosaltres, des de fa temps, Netcash ha estat una gran eina de gestió, a la qual finalment s’ha unit una app que, juntes, resulten un excel·lent kit financer.

Digitalització

Netcash i l’app resulten un excel·lent kit financer

tracking