SEGRE
Cal Tarragona, una casa rural en un entorn únic

Cal Tarragona, una casa rural en un entorn únic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Casa Rural Cal Tarragona de Miralcamp és una casa pairal del segle XVIII, amb diverses restauracions que han conservat el seu estil rústic i mobiliari original de diferents èpoques i que fan d’aquest equipament turístic un espai únic. Compta amb una gran terrassa i un jardí interior de més de cent metres quadrats preparat per a grans celebracions i barbacoes de fins a una trentena de persones. A més, la casa té capacitat per allotjar fins a 12 persones en quatre habitacions d’època i completament equipades.

Cal Tarragona està situada en un entorn privilegiat, al centre de la comarca Pla d’Urgell, envoltada de 16 pobles regants pel Canal d’Urgell i des d’on podreu visitar llocs tant espectaculars com l’estany d’Ivars i Vila-sana, la Seu Vella de Lleida o l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell.

La casa està preparada, a més, per a usos esportius, amb amplies estancies per a bicicletes i tot tipus d’elements per a practicar l’esport a l’aire lliure, i també per a celebracions familiars, ja que és ideal per a celebracions en família o amics. Per als aficionats als cavalls, la Fira EquiMollerussa, que es celebra el mes de maig, es troba a només 5 minuts de la casa rural Cal Tarragona.

CAL TARRAGONA

Carrer Joan Miró, 1 | 25242 MIRALCAMP (Lleida) tel: +34 661 613 362 web Cal Tarragona email: info@caltarragona.com

tracking