SEGRE

Ens agrada fer un producte que transmeti la nostra identitat

BBVA dóna suport a OliCastelló, una firma familiar dedicada a l’elaboració d’oli verge extra, que produeix fins a 22 varietats de qualitat prèmium i projecten augmentar la producció tot plantant 50.000 oliveres i incloure dos noves línies de maquinària innovadora

Conscients de l'impacte sobre el medi ambient, l'empresa noguerenca ha desenvolupat un pla de producció sostenible.

Ens agrada fer un producte que transmeti la nostra identitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En l’impuls a l’economia de proximitat, BBVA dóna suport a tot un pes pesant de l’agroalimentació lleidatana, com és l’oli. Una de les seues firmes més representatives és Oli Castelló, amb seu a Castelló de Farfanya. Sobre els orígens i projectes, en parlen els responsables de l’empresa.

Presentem la vostra empresa. Què és OliCastelló?

Molí d’oli G. Alsina neix l’any 1945, és una empresa familiar dedicada exclusivament a l’elaboració d’oli d’oliva verge extra. A hores d’ara també comercialitza a més de l’oli, vinagre, xocolata i olivada amb sabor verge extra.

Som una empresa que treballa amb la il·lusió i idea d’elaborar olis de gran qualitat i personalitat pròpia que siguin fidel rèflex d’una zona, un lloc i una qualitat prèmium, perquè en puguin gaudir els clients.

Ens agrada elaborar un producte que transmeti la nostra identitat. Valors com el sacrifici, l’esforç, la dedicació, la passió i sobretot l’amor pel nostre treball diari.

Com ho elaboreu?

Disposem de més de 70 hectàrees que ens permet tenir una varietat i alhora producció del cultiu de l’olivera. Actualment el molí elabora fins a 22 varietats d’oli d’oliva verge extra de qualitat prèmium. D’altra banda plantem varietats d’oliva d’altres països per aconseguir nous sabors sorprenents.

Trenqueu una llança a favor de la sostenibilitat...

Apostem per la qualitat ecològica dels nostres olis prèmium. Conscients de l’impacte real que té la producció d’oli sobre l’atmosfera i sobre el medi ambient, al molí hem desenvolupat un pla de producció sostenible, que no només se centra en la producció, sinó també en la sostenibilitat ecològica del sistema productiu.

El vostre mercat és preferentment nacional o també us orienteu cap a un client internacional?

És bàsicament nacional, tot i que actualment exportem a sis països i cada cop tenim més ganes de potenciar el nostre producte arreu.

Al vostre parer, què us diferencia de la competència?

La diferenciació, modernització, internacionalització i innovació.

Quant als projectes, en teniu concretat algun a curt o mitjà termini?

En aquests moments n’estem realitzant un amb la plantació de 40 hectàrees i 50.000 oliveres, que segurament a llarg termini marcarà un abans i un després a l’empresa.

A més d’augmentar la producció amb dues línies noves de maquinària d’última generació, en un futur tenim molts projectes per tirar endavant, amb la il·lusió i les ganes de sempre.

BBVA us ha prestat suport per expandir la vostra empresa. En què ha consistit?

BBVA ens ha ajudat sempre que ho hem necessitat. En tot moment han atès totes les nostres necessitats de creixement i ens han donat suport en totes les inversions que hem demanat.

Quant a l’aposta per la digitalització que ha emprès BBVA, quines eines digitals feu servir? Com les valoreu ?

Aplicacions com bbva.es i BBVA Net Cash (banc en línia per a empreses) són molt pràctiques i estan disponibles sempre. Davant de qualsevol dubte o problema sempre atenen amb molta amabilitat i disposats a solucionar-ho tant aviat com sigui possible, a més de ser aplicacions molt entenedores, ràpides i eficaces.

tracking