SEGRE

Torna el Tasta la Fresca a Lleida!

Fins el 5 de setembre, 22 terrasses imprescindibles per gaudir de la seva oferta gastronòmica més refrescant a preus populars

Torna el Tasta la Fresca a Lleida!

Torna el Tasta la Fresca a Lleida!

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb l’arribada de l’estiu, Hostaleria de Lleida posa en marxa la vuitena temporada del TASTA LA FRESCA.

Cada dijous, fins el 5 de setembre, 22 terrasses de Lleida i província proposen entrepans o torrades més beguda per només 7€; així com menús a 14€. Menció apart mereixen les copes a només 3€, si s’ha consumit abans alguna de les opcions anteriors.

Els bars i restaurants participants ens proposen una cuina de temporada i refrescant. Des d’entrepans tant clàssic com les hamburgueses o el de llom amb formatge i pebrot verd fins a xips de yuca amb hummus i guacamole o el bao de vedella i verduretes amb salsa thai.

Els establiments participants de Lleida ciutat i altres localitats són: Charlie’s, Cantamanyanes, El Racó del formatge, Europa, Gastrobar Punto Tapeo, Horatio gastronomic bar, Kroxan, Mr. Nyam-Nyam, Topkapi, Terrassa La Jardinera (Hotel Cerdanya), Hotel Betriu, Cardós, Hotel Salòria, Hostal Vall d’Àneu, Il Cappuccino, Iruña, Julián, L’Antiquari Tapes de mercat, New Class i Xaloc. Els dijous al vespre són perfectes per passar una bona estona a la fresca menjant i bevent a preus populars.

Totes les ofertes del TASTA LA FRESCA estan detallades a la guia Gastronomia de Lleida així com a les xarxes socials.

tracking