SEGRE

Festa major d'Albesa: Una capbussada en la disbauxa

Un parc aquàtic inicia l’agenda amb plats forts com Montgrins, Kalikenyos, el nou tobogan urbà o la renovada gimcana jove

La zona de les penyes acollirà els concerts joves.

La zona de les penyes acollirà els concerts joves.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Mare de déu d’agost també es viu intensament a Albesa. Repics i un refrescant parc aquàtic donen el tret de sortida a cinc jornades en què la calma serà escassa. De nit, dos indrets copsaran l’atenció de veïns i forans. Si són joves, s’atansaran a la zona de les penyes per tal de vibrar amb la descàrrega de Van D’bolo i Jordi Laro, o Kalikenyos, Lous Fox, Eira G i Jordi Laro. Quant als no tan joves, trobaran el seu espai a la plaça dels Sarraïns, on assaboriran les melodies de Banda Sonora, Montgrins, Nova Blanes i Voralmar. I, com a cirereta del pastís, les havaneres d’Ultramar. De dia, els escenaris es multipliquen. La plaça de l’Arcada congregarà els bitllaires, alhora que la plaça de la Pedrera serà tot un camp de proves a la crida de la gimcana jove, que estrena nou format amb el fang com a ingredient.

La vila del Romeral descobrirà els seus tresors en una visita guiada, completada per vermut i tallers infantils. I, per captivar els menuts, no hi mancarà el nou tobogan gegant o l’animació Xaxi Piruli.

Sardanes, misses o correfoc són altres peces d’un programa que llueix estendards com el sopar en homenatge als albesans residents fora, amb 300 participants. Aquest i l’entrepà a la darrera sessió de ball seran els únics de pagament. I, recuperats dels estralls festius, emprendran el compte enrere per a la cursa de la cordera, el dia 1.

tracking