SEGRE

L'atenció individualitzada és clau a la nostra empresa

Més de cinquanta anys de trajectòria avalen la firma de Vila-sana Pai Applications Industry, dedicada al disseny i fabricació de maquinària industrial per al control i manipulació de càrregues en sectors com els prefabricats, siderúrgic, paperer o portuari

La nova generació ha apostat per invertir en R+D a fi d'actualitzar constantment la gamma de productes.

L'atenció individualitzada és clau a la nostra empresa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les comarques de Lleida són punteres en la fabricació i comercialització de maquinària. A Vila-sana se situa tot un referent, Pai Applications Industry, amb més de cinquanta anys de trajectòria al sector de la maquinària industrial.

Presentem l’empresa. Quins trets la defineixen?

PAI Applications Industry destaca per la seua elevada implicació professional i flexibilitat en l’execució de solucions innovadores per aconseguir la satisfacció dels clients, amb els quals col·labora sent el seu partner de confiança. La seua principal activitat és el disseny i fabricació personificada de maquinària industrial per al control i la manipulació de càrregues.

L’experiència, la qualitat, el servei i l’assessorament tècnic ofert ens permeten respondre a la majoria de necessitats dels nostres clients, en sectors tan diversos com els prefabricats, el siderúrgic, el paperer, el portuari i qualsevol altre sector o activitat que en els seus processos requereixi la manipulació d’elements pesants.

El seu mercat és preferentment nacional o operen en mercats internacionals?

La incorporació de la nova generació i l’experiència acumulada fa que en el dia d’avui PAI sigui present en països com Espanya, Rússia, Colòmbia, diversos països africans, Portugal, Estats Units, França, Holanda. etc., i en sectors tan diversos com el prefabricat de formigó, siderúrgic, ferroviari, químic, construcció, etc. Les vendes internacionals van incrementant-se any rere any, i arriben a un percentatge del 35 per cent, amb un departament comercial que treballa per tal d’apujar aquest percentatge a curt termini.

Com ha evolucionat l’empresa?

L’empresa Pai Applications Industry SL ha comptat amb una evolució creixent, a l’incrementar cada any la facturació i ampliar la seua cartera de clients.

La nostra cartera de clients està formada per clients històrics i per la incorporació de noves firmes comercials de grans multinacionals.

Gràcies a la incorporació de la nova generació, s’ha apostat per la inversió en R+D i en noves tecnologies en els processos de disseny i fabricació.

Segons la seua opinió, què els diferencia de la competència?

Oferim als nostres clients la nostra més estreta col·laboració i ajuda fins a trobar la solució més adequada a les seues necessitats. L’atenció individualitzada és un factor molt important per a la nostra empresa.

La pandèmia ha afectat els seus projectes? En quin sentit?

Durant la pandèmia actual no hem tingut falta de comandes, més aviat al contrari, al tenir molta diversificació de productes i clients, hem fabricat i donat serveis a empreses de serveis essencials.

Han comptat amb suport per expandir la firma? En què ha consistit?

Amb BBVA des del nostre començament sempre hem tingut un suport altament satisfactori. Amb la seua cooperació hem aconseguit ampliar els nostres productes, ampliar la nostra quota de mercat i aprofitar l’esmentada ajuda per al departament d’R+D, que treballa per a una millora constant als nostres productes.

Amb aquest suport, estem en constant actualització de la gamma de productes, adaptant-nos a la nova tecnologia i normatives.

tracking