SEGRE

Ofert per Federópticos

Allargues el braç per mirar l'hora o el mòbil? Podria ser presbícia i això és el que recomanen els experts

La vista cansada o presbícia afecta gran part de la població a partir dels 45 anys. Des de Federópticos recomanen les lents progressives com a millor solució a aquesta afecció.

Grupo Federópticos

Allargues el braç per mirar l'hora o el mòbil? Podria ser presbícia i això és el que recomanen els experts

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Allargar el braç per enfocar millor, necessitar més llum per llegir, patir picor d’ulls al final de la jornada... Aquests són alguns dels símptomes de la presbícia o vista cansada, una afecció visual que afecta a prop del 90% de la població a partir dels 45 anys i que es deu a un procés natural d’envelliment de l’ull. Les persones amb hipermetropia o que treballen davant d’una pantalla poden experimentar abans aquests problemes de visió propera, els efectes dels quals no es poden revertir, però sí corregir.

Des del Grupo Federópticos, experts en salut visual, animen les persones que comencen a desenvolupar presbícia que acudeixin a realitzar-se un Estudi de Visió Progressiva en qualsevol els seus centres, on se’ls realitzarà una anàlisi exhaustiva de la visió per determinar les necessitats de cada persona i així prescriure una solució a la seua mesura. En bastantes ocasions, la presbícia se suma a un problema previ de refracció, per la qual cosa es fa necessària una solució per a ambdues afeccions.

Lents progressives

“Les lents progressives són la millor opció davant la presbícia ja que permeten solucionar, amb unes úniques lents, els problemes de vista derivats de la vista cansada, i altres defectes visuals ja presents anteriorment com la miopia, la hipermetropia o l’astigmatisme”, expliquen des de Federópticos, amb gran experiència en l’adaptació d’aquest tipus de lents i que deixa, a través de la seua àmplia xarxa nacional de centres, un servei optomètric especialitzat. Aquestes permeten una acomodació suau de l’ull, una transició natural entre la visió de prop i de lluny i un ampli camp de visió.

A través de PRO, la seua proposta de valor per a lents progressives, aquest grup òptic ofereix una sèrie d’avantatges exclusius als seus clients, com una garantia de total adaptació de lents progressives a la visió del client durant els tres primers mesos, una assegurança per ruptura durant els dos primers anys, que cobreix el 70% del valor de les ulleres, així com diferents opcions de finançament sense interessos. Les ulleres progressives de Federópticos inclouen muntures de marca amb dissenys exclusius de Roberto Torretta, Scalpers, Lodi o Lois, entre altres firmes.

A més, a la seua nova campanya de progressius, Federópticos manté la seua proposta Pro Varilux, per la qual el client s'emporta el seu segon parell de lents progressives d’alta gamma de regal.

tracking