SEGRE

CERVEZAS SAN MIGUEL PRODUCTES

Magna, la cervesa que fa gran qualsevol moment

Cervezas San Miguel llança una golden lager elaborada amb varietats amargues i aromàtiques, pensada per a paladars inconformistes que busquen una intensitat de sabor més gran en el seu dia a dia

Qualsevol moment quotidià és especial envoltat d'amics, familiars i assaborint una Magna.

Magna, la cervesa que fa gran qualsevol momentCERVEZAS SAN MIGUEL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Avui i tots, pot ser un gran dia. Com? Gaudint d’una cervesa Magna. A assaborir-la convida Cervezas San Miguel, que llança una campanya que apel·la a ser tu mateix, i treure el teu costat més autèntic. I és que busca homenatjar aquests moments quotidians, que alegren el nostre dia a dia i treuen el millor de nosaltres. Tant pot ser compartir una canya amb els amics, l’abraçada d’un familiar o que et deixin passar a la cua del super: celebrar-ho amb una cervesa fa gran qualsevol dia.

Ens convida a celebrar els moments quotidians, però que alegren el nostre dia a dia i treuen el millor de nosaltres

I que millor que amb una Magna de San Miguel, una cervesa pensada per a cervesers incorfomistes que busquen una intensitat de sabor més gran. Conquereix amb un color daurat brillant, ja que és una Golden Lager. Està elaborada mitjançant un acurat procés de lupulació en tres temps, amb varietats amargues i aromàtiques. En el primer glop, s’aprecia la seua equilibrada aroma. En el següent glop, es perceben fruites blanques i malts torrada. I amb un altre glop, descobreix tota la seua amargor i aquesta textura tan suau que té. S’inspira en l’estil Helles Exportbier, l’estil de la regió alemanya de Westfàlia, que el 2022 va acumular 7 guardons atorgats per certàmens internacionals a Londres, Frankfurt o Lió on es distingeix l’excel·lència cervesera.

I per a aquells que no vulguin renunciar al sabor dels malts torrats, sense alcohol, els espera la Magna Torrada 0.0. Cada malt utilitzat li aporta un matís singular. Malta munich per potenciar el sabor, malt pilsen per a l’aroma i els malts addicionals per tenyir-la de matisos vermellosos. Gustos de caramel, most i cereals torrats es fundin en el paladar.

Però Magna no és només un gaudi per als sentits. També brinda l’oportunitat d’emportar-se un premi exclusiu. Només cal carregar el pincode del collarí de la botella i al moment se sap si han guanyat entrades de cine, fantàstiques nits d’hotel, dessuadores exclusives o molt més. A més, tots els participants entren en un sorteig final d’un viatge gastronòmic top! 130 anys de cerveses úniques Magna expressa tot el caràcter d’una firma Cervezas San Miguel, que fa més de 130 anys que crea cerveses úniques. Per això, disposen d’una família de cerveses de qualitat, riques en estils, aromes i matisos, creades per despertar el costat més inquiet.

Per als que apreciïn el sabor dels malts torrats, però sense alcohol, els proposa la Magna Torrada 0.0

Tant és així que recorren el món buscant nous reptes, noves cultures i noves experiències que enriqueixen i inspiren per elaborar una beguda singular. Avui dia, integren la seua gamma cerveses singulars com l’Especial, Radler (que combina cervesa amb suc natural de llimó), Gluten Free i Eco i altres especialitats com Selecta de San Miguel, Manila de San Miguel o Yakima Valley, elaborada amb llúpols americans de la vall de Yakima. D’altra banda, sota l’etiqueta Tap Station, la marca ofereix diverses varietats de cervesa de barril inspirades en l’estil cerveser de ciutats com Anvers, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Chicago, Copenhaguen, Londres, Praga, Richmond o Tòquio, entre altres.

#LaCervezaQueHaceGrandeCadaDía

Magna de San Miguel recomana el consum responsable 5.7º

tracking