SEGRE

PATROCINAT

La doctora Canut, directora mèdica d'Oftalvist Lleida

El servei d’oftalmologia d’HLA Perpetu Socors, que va a càrrec d’Oftalvist, compta amb tot un equip mèdic de lideratge internacional

L'equip mèdic, format pel Dr. Juan Álvarez, el Dr. Jeroni Nadal, la Dra. María Fideliz, la Dra. María Isabel Canut i la Dra. Clara Álvarez

L'equip mèdic, format pel Dr. Juan Álvarez, el Dr. Jeroni Nadal, la Dra. María Fideliz, la Dra. María Isabel Canut i la Dra. Clara Álvarez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Oftalvist reforça el seu servei d’oftalmologia a l’hospital HLA Perpetu Socors amb la incorporació a l’equip mèdic de cinc especialistes de reconegut prestigi al sector. Es tracta dels doctors María Isabel Canut, Juan Álvarez de Toledo, Jeroni Nadal, María Fideliz de la Paz i Clara Álvarez de Toledo. Un canvi que s’ha anunciat després de la recent obertura del seu nou centre a Barcelona, on aquests professionals de destacada trajectòria en el Centre d’Oftalmologia Barraquer han apostat ara per donar un nou rumb a la seua carrera i emprendre una nova etapa al costat d’Oftalvist.

Sota la direcció mèdica ara de la doctora María Isabel Canut a Oftalvist Lleida, el nou quadre mèdic donarà cobertura a totes les subespecialitats de l’oftalmologia: còrnia, cataractes, cirurgia reactiva, presbícia, glaucoma, retina, oculoplàstia, superfície ocular, oftalmologia pediàtrica i estrabisme.

D’aquesta manera, el Grup Oftalvist continuarà oferint una atenció altament especialitzada en totes les malalties visuals, així com el compromís per oferir la més excel·lent qualitat assistencial juntament amb les últimes tècniques diagnòstiques i quirúrgiques.

Un impuls més per a una companyia que es consolida com un dels grups més importants del nostre país amb presència a quinze províncies i més de quaranta clíniques, amb aquest centre establert a Lleida des de fa quinze anys. A més a més, en la seua aposta per continuar creixent a Catalunya, tal com havien previst en el seu pla d’expansió nacional, Oftalvist també comptarà amb aquest nou equip mèdic en el seu pròxim centre a Tarragona.

La doctora María Isabel Canut, nova directora mèdica.

Cinc especialistes de reconeguda activitat investigadora i assistencial La doctora María Isabel Canut, responsable del servei d’oftalmologia de l’hospital Perpetu Socors, compta amb més de 33 anys d’experiència en oftalmologia, coordinadora de la unitat de glaucoma de la clínica Barraquer i una àmplia activitat assistencial i quirúrgica en glaucoma i cirurgia de cataracta. La doctora també ha participat com a investigadora principal i subinvestigadora en més de quinze assajos clínics, així com en una àmplia activitat docent i també participativa en congressos nacions i internacionals, i en publicacions de revistes científiques reconegudes.

Per la seua part, el doctor Jeroni Nadal és especialista en retina quirúrgica i mèdica. Autor de múltiples publicacions en revistes científiques en la seua faceta com a investigador, està especialment involucrat en estudis sobre la teràpia gènica i la teràpia cel·lular, així com en la visió artificial, en la qual s’ha convertit en el primer oftalmòleg a implantar un dispositiu de visió artificial al nostre país. Disposa de reconegut prestigi nacional i internacional per les seues aportacions en la cirurgia de vitreoretina.

També, en la seua nova etapa amb Oftalvist, el doctor Juan Álvarez de Toledo estarà a càrrec de les unitats de còrnia, cataractes i cirurgia reactiva. El doctor ha rebut diverses distincions pels seus assoliments professionals i compta amb una àmplia experiència quirúrgica, ja que és un dels pioners en cirurgia de còrnia amb més de 4.000 trasplantaments de còrnia realitzats.

D’altra banda, la doctora María Fideliz de la Paz és especialista en problemes d’ull sec, queratopròtesis i cirurgia reconstructiva de la superfície ocular, estètica ocular i oculoplàstia. Actualment és l’única cirurgiana a Espanya que realitza osteodonto i osteoqueratopròtesi d’os tibial, fet que la converteix en un referent mundial en aquesta tècnica. Finalment, la doctora Clara Álvarez de Toledo compartirà les especialitats de cataractes, còrnia, cirurgia reactiva i oftalmologia general. La doctora també és autora de diverses publicacions en revistes científiques d’alt impacte internacional.

Per a més informació: Oftalvist Lleida. C/ Bisbe Messeguer, 3 (25003). Tel.: 973 289 014.

tracking