SEGRE
Familiars, companys del cos i diferents representants polítics i sindicals encapçalades pel president Puigdemont donen l'últim adéu a les víctimes del doble homicidi

Funeral agents rurals

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR: Han estat i són uns dies molt durs per als que som Agents Rurals. Per a aquells que no ens coneixeu, som un Cos petit en un País petit. La majoria de persones que el formem som amants del territori i de tota la vida que hi habita.

Ahir vam enterrar dos companys que estimaven la seva feina. Han estat assassinats en acte de servei. Ens vam reunir tots: familiars, companys i amics per acomiadar els dos cossos. L’ambient era colpidor. Silenci, llàgrimes, abraçades amb els braços oberts… es notava que els cors vibraven a l’uníson des de l’amor a la vida. Al cap i a la fi tots hem triat aquesta professió per aquest ideal d’amor. És un fil conductor que ens uneix com a col·lectiu. Sento profundament la pèrdua d’aquests dos fills, aquests dos pares, aquests dos marits, aquests dos homes. Crec que per al Cos d’Agents Rurals els temps canvien i espero que es vetlli per la seguretat de tothom.

tracking