SEGRE
Àngel Ros

angel ros

Creat:

Actualitzat:

Amb profund dolor hem rebut la notícia de la mort d’un amic estimat, Quimet Mateo, una persona insubstituïble, molt compromesa amb Lleida des de múltiples facetes, com a representant veïnal i també com a promotor i defensor de la cultura popular a Lleida.

Quimet Mateo ha deixat una petjada inesborrable en la participació ciutadana i en el món associatiu de Lleida, al capdavant de l’Associació de Veïns Templers-Escorxador i de la Federació d’Associacions de Veïns, per les quals va treballar amb dedicació i constància, en un voluntariat cívic que va exercir durant més de vint anys. Amb Quimet Mateo al capdavant de la FAV, la Paeria va comptar amb un interlocutor –en representació de les entitats veïnals de Lleida– afable, responsable i absolutament lleial amb el progrés de la ciutat. Tenir un teixit associatiu veïnal fort és garantia de participació cívica en el present i en la planificació del futur, i per aquesta causa Quimet Mateo va treballar intensament. Com també va ser molt activa la seva implicació en diferents festes lleidatanes com el Carnaval, a través de la Germandat Pau Pi. La Paeria li va concedir la Medalla a la Solidaritat l’any 2014 per haver contribuït a la construcció de la ciutat des de la cultura i la participació cívica.

Diem adéu a Quimet Mateo recordant i agraint la seva gran bonhomia i la  seva identificació i el compromís absolut amb Lleida. Trasllado el meu condol i tot l’afecte a la seva família i amics.   

tracking