SEGRE

En la mort de Manolo Buján

Àngel Ros i Domingo, paer en cap.

Manolo Buján també va exercir com a entrenador en diverses etapes.

Manolo Buján també va exercir com a entrenador en diverses etapes.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

LLEIDA PERD un dels seus mites futbolístics. Ens ha deixat Manolo Buján, jugador i entrenador de la UE Lleida i una de les llegendes del club. Manolo Buján, que era originari de Monforte de Lemos (Lugo), va arribar al Lleida en la temporada 1967-1968, cedit pel CE Sabadell. Va ser un central ferri, un jugador incombustible al llarg dels 312 partits oficials que va disputar amb l’equip blau. La seva trajectòria com a jugador es va cloure en la temporada 76-77 i l’any següent ja va obtenir el títol d’entrenador.

Al seu club de sempre, el Lleida, s’inicià com a segon entrenador i va assumir la direcció de la banqueta el 1981, des d’on donà l’alternativa a jugadors que després esdevindrien llegendes, com Lluís Elcacho i Antoni Palau, el darrer dels quals, ja desaparegut. Manolo Buján fou entrenador del Lleida en dos períodes (1981-1982 i 2006-2007) i també va treballar com a secretari tècnic i segon entrenador en diverses ocasions, fins al 2010.

Amb la mort de Manolo Buján diem adéu a una de les figures més estimades de la història del Lleida, un jugador contundent al camp i extremadament afectuós i afable com a persona, un gran professional del futbol que ha fet créixer l’esport a Lleida. Lamento la seva pèrdua i vull traslladar un missatge de condol i d’afecte a la seva família i amics.

tracking