SEGRE

Privat

Record als impulsors + Onatge a la costa de Lleida

La consellera de Cultura, Laura Borràs, ha assistit avui a l'inici de les obres del futur Museu d'Art de Lleida, anomenat fins ara Museu d'Art Jaume Morera. L'acte també ha comptat amb la presència del ministre de Cultura i Esports del Govern d'Espanya, José Guirao; i del paer en cap de l'Ajuntament de Lleida, Fèlix Larrosa.

Inauguració de les obres del Museu d'Art de LleidaOscar Mirón

Creat:

Actualitzat:

Hi va haver pulles creuades entre el ministre Guirao i la consellera Borràs sobre les inversions culturals, però a l’acte del Morera, l’alcalde Larrosa també va tenir un record per als impulsors del projecte: l’exalcalde Àngel Ros i el que va ser responsable de Cultura, Antoni Llevot. El segon era a l’acte, però l’exalcalde no hi va poder anar i Larrosa li va agrair la seua iniciativa “allà on sigui”, expressió que va despertar somriures.

Onatge a la costa de Lleida

Ara ja no és una cadena de televisió la que ens concedeix platges a Lleida: ja són teletips de l’agència Efe els que diuen que l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) alerta d’“avís taronja només a la costa de Lleida per fort onatge”. Un dia arribarà un vaixell.

tracking