SEGRE
Els dotze acusats al banc del Suprem, alguns d’ells clarament desmillorats després del pas per la presó, i Torra al fons.

Els dotze acusats al banc del Suprem, alguns d’ells clarament desmillorats després del pas per la presó, i Torra al fons.EUROPA PRESS

Creat:

Actualitzat:

Ha començat un judici històric amb una expectació inusitada i alguna anècdota. La més comentada va ser que l’advocat de Junqueras, Andreu Van den Eynde, tenia com tots els lletrats i els membres del tribunal una gerra d’aigua al davant, però duia una cantimplora de la qual anava bevent. La resta de lletrats es va servir de la gerra sense que es tingui constància de cap problema. Més maldecaps va tenir l’exconseller Carles Mundó, que es va trobar amb dificultats per accedir a la sala perquè li van preguntar si era de premsa. Va respondre que era acusat i el van deixar passar. A l’iniciar la sessió de tarda, Mundó havia d’anar al lavabo i va haver de demanar permís el seu advocat. L’exconseller Forn explica al dietari que han d’anar al bany d’un en un i amb escorta policial.

tracking