SEGRE

Un punt de trobada i debat

Alcalde de Mollerussa

Josep Maria Forné, Marc Solsona, Imma Gallardo i Xavier Quinquillà són alguns dels noms que encapçalaran la llista de JuntsxCat per Lleida, mentre que la de la CUP la lideraran Mireia Boya i Pau Juvillà.

Josep Maria Forné, Marc Solsona, Imma Gallardo i Xavier Quinquillà són alguns dels noms que encapçalaran la llista de JuntsxCat per Lleida, mentre que la de la CUP la lideraran Mireia Boya i Pau Juvillà.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Arribada la 147a Fira de Sant Josep, Mollerussa es transforma per acollir als seus carrers el certamen a cel obert referent al sector. Són quatre dies d’activitat econòmica tant per als que vénen de fora a exposar com també per al sector comercial i gastronòmic de la ciutat, que s’adapta i creix per rebre els més de 180.000 visitants que hi acudeixen i oferir-los bon servei.

Enguany estem de doble aniversari. Per una banda, fa 40 anys que vam pensar en la importància que suposa la transferència de coneixement per estar al dia de les novetats i vam organitzar un programa de jornades tècniques perquè els professionals poguessin abastir-se d’informació útil perquè el seu negoci funcioni millor. Ens vam adonar que la finalitat única d’una fira havia deixat de ser únicament l’expositiva i calia dotar-la d’altres eines demostratives i pràctiques per posar-hi el plus de qualitat. Vam estar atents i va ser un èxit d’iniciativa, com ho demostren les més de 1.700 persones que les van seguir en l’anterior edició. Per això, any rere any vetllem per fornir un programa adaptat a les necessitats del sector amb la voluntat de servei que ens caracteritza. També es compleix enguany el 20è aniversari del Programa de formació d’auxiliars de fira, un programa que, recordem, va ser reconegut en la seva desena convocatòria pel departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat amb una Menció Especial als Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya. Amb aquest programa aconseguim implicar el jovent del municipi en un dels esdeveniments més importants a la ciutat i alhora els possibilitem l’accés al món laboral. Però, fonamentalment, el que perseguim és guanyar en servei i afavorir la interrelació entre tots els implicats en el certamen, des de la vessant expositiva fins al públic professional ens visita. En aquesta edició, en què esperem superar els 300 expositors que cada any ens són fidels, també comptaren amb el 4t Saló del Tractor, un saló que en els darrers anys s’ha celebrat amb caràcter biennal atenent les demandes dels expositors d’aquest ram i que enguany tornarà a omplir el camí de Belianes amb les darreres novetats en aquesta maquinària.

No em vull oblidar tampoc de l’aposta que fa la Fira de Sant Josep per oferir un punt de trobada i debat especialitzat per àmbits. És el cas de la Borsa Interpirinenca de Cereals, que arriba a la majoria d’edat. Esperem aportar, com sempre hem fet, allò que busquen els prop de 400 professionals que acudeixen a la cita des de diferents punts de l’Estat espanyol així com, en les darreres edicions, d’altres països com França, Suïssa, Itàlia o Rússia, Estats Units o Argentina. Important com aquest encontre professional ja consolidat, és també el nascut ara fa 4 anys. Em refereixo a l’Aplec de Joves del Camp, que aplega al voltant de 300 professionals que es formen i debaten en pro de la defensa del seu futur en el sector aportant punts de vista diferents.

Finalment, vull animar a tothom a visitar la nostra ciutat, que es vesteix amb les seves millors gales i amb un renovat centre per a gaudi del vianant. Agrair des d’aquí també la complicitat de la ciutadania perquè sense ella no seria possible fer de la 147a Fira de Sant Josep tot un èxit organitzatiu. Bona fira a tothom!

tracking