SEGRE
Vista general de la comitiva reial dels Mags d’Orient, formada per dotze carrosses, durant el recorregut ahir pels carrers del centre de Lleida ciutat.

Vista general de la comitiva reial dels Mags d’Orient, formada per dotze carrosses, durant el recorregut ahir pels carrers del centre de Lleida ciutat.AMADO FORROLLA

Creat:

Actualitzat:

Malgrat el fred i la boira, l’estació de tren de Lleida es va omplir per rebre els Reis Mags. No van defraudar, sobretot Melcior, tan content que literalment saltava d’alegria. Es va fer fotos amb tothom, es va emprovar ulleres i gorres de molts nens i va desesperar la comitiva reial, que anava amb retard. Pot ser que Mediapro en faci un documental.

Som un servei públic

Dissabte a la nit vam rebre la trucada d’un jove que no aconseguia documentar a internet una cosa que recordava de la infància: que els Reis, a Lleida, van baixar de les carrosses per pujar a un dromedari. Va ser el 2002 i Baltasar va acabar per terra. Ens va demanar repetir-ho amb el mans lliures perquè ho sentissin els seus incrèduls amics.

tracking