SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Les dones sempre ens hem caracteritzat per tenir un sisè sentit, la nostra intuïció i perseverança ens acompanya al llarg de les nostres vides. Som lluitadores de mena , però tot i el nostre coratge i empenta encara ens queda, malauradament moltes fites per aconseguir, un dels principals punts pendents es troba en la integració i consideració de la dona al mercat laboral, es evident l’increment de la taxa de desocupació femenina, la desigualtat salarial, la manca de valoració de la nostra feina i preparació, i la dificultat de conciliació de la vida familiar i la laboral.

Per tot això, les dones hem dit prou!!! I aquest prou no s’esgotarà fins que la igualtat real i efectiva entre homes i dones sigui una realitat.

No podem abaixar la guàrdia, perquè la millor protecció que la dona pot tenir és el coratge i la lluita diària sense defallir. Hem d’afrontar aquest 2020 amb força i il·lusió i anar fent camí per la construcció d’aquets nous horitzons, amb polítiques d’educació en l’escola, en la família, en la societat i que el nostre potencial avanci cap a un model més respectuós i equitatiu amb les dones. Crear una societat oberta, transparent i on les desigualtats existents es quedin en el record de temps passats, on dones i homes siguin tractats per igual en tots els nivells organitzatiu, polític, econòmic, social, esportiu, on la xacra social de la violència de gènere no tingui que tornar a ser portada de diaris.

És un gran repte que tenim al davant, i l’hem d’assolir amb la col·laboració i la complicitat de tots, institucions, agents socials, homes i dones, perquè només així podrem fer-lo realitat, a la fi, el que avui sembrem, serà el fruit que recollirem en el futur.

tracking