SEGRE
A dalt, l’alcalde Pueyo (ERC) i Iglesias (PSC). A baix, Ribes (Cs) i Palau (PP) durant les seues intervencions al ple telemàtic d’ahir.

A dalt, l’alcalde Pueyo (ERC) i Iglesias (PSC). A baix, Ribes (Cs) i Palau (PP) durant les seues intervencions al ple telemàtic d’ahir.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

La Paeria va celebrar ahir el primer ple telemàtic i val a destacar que no hi va haver grans problemes i la tecnologia va funcionar bé. Únicament el regidor Joan Queralt tenia dificultats per emetre el vot electrònicament i va haver de fer-ho de viva veu per problemes de cobertura. La resta s’hi van adaptar bé i només hi va haver algun problema amb les càmeres, que es va anar resolent. I tot i que fos a distància, l’edil del PP Xavier Palau va mantenir el seu to denunciant que hi ha un “Talamontegate” a l’EMU per suposada ocultació de documents, i també hi va haver polèmica entre la republicana Pifarré, molt enfadada, i la socialista Iglesias, amb intercanvi d’acusacions de populisme. La sang no va arribar al riu i l’alcalde va tancar el ple demanant a tots que es cuidessin molt.

tracking