SEGRE
Concentració ahir davant el Museu de Lleida a l’acte reivindicatiu en defensa de la pinacoteca i per la recuperació de l’art.

Concentració ahir davant el Museu de Lleida a l’acte reivindicatiu en defensa de la pinacoteca i per la recuperació de l’art.AMADO FORROLLA

Creat:

Actualitzat:

Ahir sí que van assistir al Museu els patrons del consorci, amb la consellera al capdavant a més de l’alcalde, el bisbe i el president de la Diputació a l’acte de comiat de les obres de la Franja. Discretament van procurar evitar sortir a les fotos de quan se n’anava el camió i van assistir a l’acte convocat pel Cercle d’Amics del Museu.

Ambient trist, de funeral, amb certa resignació i encara que es van repartir crítiques per a tothom –govern de Madrid, la justícia, l’Església i Aragó–, no es van salvar els patrons del consorci, als quals se’ls va dir clarament que ens han fallat i que podien haver fet molt més en defensa de les obres. I després de l’intercanvi de crítiques dels últims dies, la consellera i el bisbe junts a la foto.

Fa una setmana aquesta foto junts no hauria estat possible.

tracking