SEGRE
Melcior, Gaspar i Baltasar van recórrer al Bus Turístic diferents barris de Lleida sense anunciar el trajecte per evitar aglomeracions.

Melcior, Gaspar i Baltasar van recórrer al Bus Turístic diferents barris de Lleida sense anunciar el trajecte per evitar aglomeracions.AMADO FORROLLA

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde Pueyo va recuperar ahir la tradicional conferència organitzada pel Col·legi de Periodistes en què fa balanç i avança els seus projectes. En un to distès va recordar que va tenir problemes amb el Procicat per haver tret en plena pandèmia el Marraco el 23 d’abril del 2020 i els va haver d’explicar que no hi havia restriccions per a animals mitològics. També va admetre problemes amb la brutícia a la ciutat perquè està veient tants matalassos que es pregunta si mitja ciutat ha canviat el llit.

I també va avançar a qui s’assemblaran els Reis Mags de l’any vinent, que recuperen cavalcada. Melcior serà semblant a l’historiador Antoni Gelonch, Gaspar serà reina i tindrà un aire a la nostra companya Mariví Chacón i el rei Baltasar s’assemblarà a l’influencer Steven Rose.

tracking