SEGRE
Joan Teixidó

Joan TeixidóSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Any vint, segle vint-i-u, projecte Vint-i-dos. Va ser fàcil trobar un nom que expliqués en una sola paraula i de forma creativa aquest projecte, que és revista, és digital, és multimèdia i és audiovisual. Vint-i-dos té molts vessants i propòsits que us anirem explicant a poc a poc.

Un dels primers és eliminar de l’imaginari col·lectiu que, en ciència, tecnologia, recerca i innovació, hem de marxar cent cinquanta quilòmetres de casa nostra. Per això et volem explicar què hi fem, aquí, en aquests àmbits i disciplines. Et volem explicar com s’investiga als nostres parcs i facultats universitàries, com innoven les empreses lleidatanes i quin valor aporten a l’economia global les nostres tecnològiques. Els grans i els petits. Des dels que vénen d’obrir delegacions a l’Àsia als que busquen la primera ronda de finançament per publicar el seu primer producte.

El projecte Vint-i-dos el trobareu en diversos formats. El que teniu a les mans és en paper, però aquesta mateixa columna i els articles que segueixen també els trobareu al web i a les nostres xarxes socials. I també en format audiovisual. Aprofitarem tot el nostre arc mediàtic que dominem per explicar-vos, amb tots els llenguatges disponibles, que a casa nostra hi passen moltes coses.

Tot això ho volem fer d’una forma clara i entenedora, per a grans i petits, dones i homes, de dalt a baix i de baix a dalt. Som coneixedors de la urgent necessitat pedagògica per no perdre el fil de la innovació tecnològica i científica que tot sovint ens aclapara per la seva alta velocitat. Que hem de mirar el futur per mirar d’entendre el present. Seguiu-nos, que ens ho passarem bé!

tracking