SEGRE
ALEX MOGA

ALEX MOGA

Creat:

Actualitzat:

Arriba de les Terres de Lleida i de la mà de Grup SEGRE la primera publicació de tecnologia. Felicitem- nos! Aprofitant l’avinentesa, arriba també un petit espai informatiu i d’aprenentatge al voltant de la transformació digital que vivim, explicat per mi i induït pel Massachusetts Institute of Technology. Avui Fila Zero! A partir d’ara tu tries el seient per gaudir i acompanyar-me en una aventura que promet ser trepidant, innovadora i desconeguda, però sobretot plena d’oportunitats per a tu i per a tots nosaltres.

¿Què vol dir Transformació Digital? Important! No és el mateix la digitalització que la transformació. La diferència rau en el fet que la primera correspon a una substitució de format cap al digital. La segona canvia processos i procediments de treball, implementant una nova cultura d’integració digital i una gestió del canvi. Això, que pot semblar senzill, és un desafiament enorme per a les empreses i gairebé un impossible per a les administracions públiques. En aquest espai aprofundiré per tal d’ajudar-vos a fer el pas i aprofitar l’oportunitat.

Arquitectura tecnològica. Al marge dels conceptes, explicaré i desenvoluparé tecnologies bàsiques; la Blockchain, la Intel ·ligència Artificial, l’IOT (Internet of Things), el Cloud Computing o la Ciberseguretat. També hi haurà temps i espai per parlar de la biotecnologia aplicada i la nanotecnologia, base del gran canvi del futur. Tenim feina, i sobretot pressa, per pujar al tren de les oportunitats i del lideratge. A partir d’avui, compartir pren tot el sentit.

Compartir. Ha arribat el moment d’assimilar, tant si ets un agent públic com privat, la necessitat de sumar-te activament a la transformació digital. Sempre conscient que aquest és un espai d’acció accelerat i de canvi constant, compartir es converteix en paraula, verb i acció clau per caminar-hi junts i arribar-hi amb èxit.

Comencem. Resto a la vostra disposició per començar a compartir plegats reptes i objectius. Em trobareu a les xarxes socials, al web alexmoga.cat i a Skype o Google Duo. Comencem a compartir el present per afrontar, amb garanties, el futur. Let’s go! //

tracking