SEGRE
El líder de Vox a Andalusia, Francisco Serrano.

El líder de Vox a Andalusia, Francisco Serrano.EFE

Creat:

Actualitzat:

El líder de Vox a Andalusia, Francisco Serrano, ha aconseguit que la Junta li entregui la llista dels treballadors, psicòlegs i treballadors socials que avaluen els nens i les dones víctimes de violència de gènere.

El problema no és l’entrega en si de l’acte jurídic, sinó el destinatari de les dades i el risc que suposa per a aquests contractats per l’administració la campanya de desprestigi i persecució a què els vol sotmetre un partit que fa del masclisme la seua bandera.

I és que l’exjutge Serrano dóna suport a aquesta pintoresca teoria que considera que molts menors pateixen la “síndrome d’alienació parental”. Abduïts per les seues mares manipuladores, conten lesions, amenaces i cops que en realitat mai han rebut.

El seu testimoni, per tant, no és creïble perquè la seua memòria està pertorbada. Aplicant aquesta teoria a l’últim i atroç cas de violència masclista ocorregut a Adeje, Gran Canària, es podria al·legar que el nen alemany de set anys que va fugir de la cova per no ser lapidat al costat de la seua mare i el seu germà gran es va inventar la història instigat per la seua progenitora. En defensa del “mascle andalús”, els dirigents de Vox volen anul·lar les veus que inclinen els jutges a atorgar la custòdia dels fills a la mare en cas de sospita de maltractament.

És igual el risc que corrin al quedar en mans d’un progenitor violent. L’important és que serà educat en els principis i l’ordre d’un home.

El fet que aquests treballadors estiguin col·legiats o no s’ha convertit en el cavall de batalla en el seu acoquinament a totes les organitzacions que treballen en defensa dels drets de les dones.

Les “feminazis” –com els agrada dir-los–. Precisament, crida l’atenció la tèbia reacció de Marín davant de l’atac als seus subordinats per part d’una força política com Vox, que no volien com a companya de viatge i amb la qual es van negar a negociar, en un gest que ara sembla més per a la galeria que real.

Convé estar atents a les negociacions per a l’aprovació dels Pressupostos al Parlament de Sevilla, no fos que el suport de Vox suposi un dramàtic retrocés en les llibertats de les dones andaluses.

tracking