SEGRE
Reclams molt televisius.

Reclams molt televisius.

Creat:

Actualitzat:

La cosa es fa especialment sagnant coincidint amb la retransmissió, no importa sota quina plataforma –bé sigui en obert o de subscripció– d’un partit de futbol, que com que també és un no parar, plouen promocions diàriament.

Diem això perquè mentre el tabac –aquest ni esmentar-lo– i l’alcohol estan vetats o semivetats a la petita pantalla, les cases d’apostes campen al seu aire donant tota mena de facilitats i ajuts estadístics per apostar a cop segur o fins i tot amb “crèdits” light per continuar jugant encara que les coses vagin mal dades.

De veritat no estarem fomentant una creixent legió de ludòpates televisius?

Ja ho hem escrit anteriorment. En matèria televisiva no ens escandalitzem fàcilment ni som d’aquells que s’ho agafen amb paper de fumar. Tanmateix convida, si més no, a reflexionar si s’estan fent les coses de manera adequada, al veure com, d’un temps ençà, prolifera a les graelles televisives una aclaparadora, pesada i, per què no?, abusiva allau de reclams de cases d’apostes esportives. Ja ho hem escrit anteriorment. En matèria televisiva no ens escandalitzem fàcilment ni som d’aquells que s’ho agafen amb paper de fumar. Tanmateix convida, si més no, a reflexionar si s’estan fent les coses de manera adequada, al veure com, d’un temps ençà, prolifera a les graelles televisives una aclaparadora, pesada i, per què no?, abusiva allau de reclams de cases d’apostes esportives.

tracking