SEGRE
Chicote amb el xef Andrea.

Chicote amb el xef Andrea.

Creat:

Actualitzat:

Tot plegat, junt o per separat, contribuïa que el negoci anés malament fins a l’arribada de l’inefable sergent Chicote que, amb quatre crits i dos arengues, ho posava tot a funcionar de nou.

Tanmateix, mai ens havíem trobat amb un personatge tan peculiar com el d’aquesta setmana, Andrea, el propietari d’una pizzeria a Ubrique, que amb la seua falta evident de motivació estava acabant amb el restaurant.

El curiós del cas era la seua desbordant capacitat per inventar-se una excusa a cada barbaritat: que la salsa quatre formatges se solidifica al plat, que el formatge ja té aquestes coses; que dóna castanyola en comptes de salmó, que al mercat demana salmó; que el pernil dolç s’espesseix, que ja ve així al paquet o que una pizza estrellada a la paret és una taca de tomata que ha caigut... I clar, Chicote al·lucinava en colors.

Mira que ja hem vist moltes entregues de Pesadilla en la cocina. En tants capítols ens trobem amb mals professionals, pèssims cuiners, nuls organitzadors, mal educats sense mà esquerra, bruts superlatius...

tracking