SEGRE
El petonàs d’Alberto i Ana.

El petonàs d’Alberto i Ana.

Creat:

Actualitzat:

Per bé o per mal, els temps estan canviant. Sense anar més lluny, per al final de Mar de plástico, Antena 3 ha fet una consulta popular per encaminar el desenllaç de la trama policíaca cap a “justícia” o “revenja”; i per a Velvet, un dels seus vaixells insígnia, la mateixa cadena anuncia per a l’últim capítol una emissió en directe i a temps real per a desesperació dels realitzadors i els protagonistes, que no tindran marge d’error. Veurem com els surt.

De moment, a la penúltima entrega de la sèrie, vam assistir a l’apassionat i real petó, en el retrobament, entre Alberto i Ana, que ja pot competir dignament amb l’òscul més llarg de la història del cine: el de Cary Grant i Ingrid Bergman a Encadenados.

Encara que no sigui un costum d’ara mateix –als Estats Units la sort dels personatges dels grans culebrons depenia de les audiències setmanals–, en aquest país cada vegada es dóna més veu i vot als espectadors a l’hora de determinar els finals de les sèries d’èxit. És de suposar que als guionistes no els deu fer gaire gràcia però és el que hi ha.

tracking