SEGRE
Manu Carreño i Nico Abad.

Manu Carreño i Nico Abad.

Creat:

Actualitzat:

D’una banda, tenim els programes d’opinió –que no d’informació– encapçalats per El Chiringito, de Mega, que ve a ser el Sálvame futbolístic. Ningú escolta, tothom crida i es deixen portar per les seues fílies i fòbies sense el més mínim desig de contrastar, debatre o analitzar. Després hi ha els informatius tipus Jugones (La Sexta), el seu clon d’Antena 3, o Deportes Cuatro, amb Manu Carreño i Nico Abad. Tots tenen punts en comú: sensacionalisme, morbositat i una incansable recerca de mals rotllos.

Amb més esquers i titulars que continguts, tot és repetir el mateix diverses vegades, a veure si cola, mostrar imatges de com de bé s’ho passen Barça i Madrid en l’entrenament o llegir els llavis als jugadors.

Ja tarden els ideòlegs i programadors televisius per asseure’s a la taula i intentar resoldre l’irremeiable, i al que sé, irreversible, declivi dels informatius esportius a la petita pantalla, tret de comptades i honroses excepcions. Una de les seccions més seguides de la petita pantalla s’ha convertit en un veritable despropòsit.

Manu Carreño i Nico Abad.

Manu Carreño i Nico Abad.

tracking