SEGRE
Antonio ‘El Tekila’.

Antonio ‘El Tekila’.

Creat:

Actualitzat:

Si és que ho sap tothom, menys els que ho haurien de saber. Obres línies, whats, twitters o sms, és igual, i au, a la lleugera! I després passa el que passa. Un grup perfectament organitzat i sincronitzat toca a sometent i és capaç de canviar l’inamovible –potser per això aquí mai no es votarà per internet unes autonòmiques o unes generals. S’imaginen? No, millor no–.

I això és el que va passar a la final del concurs Got Talent de Tele 5. El grup Forocoches va convocar tots els seus shurmanos i van fer que el pitjor, amb diferència, de tots els aspirants no només es classifiqués per a la final, sinó que a sobre guanyés per a desesperació del jurat (Risto Mejide, histriònic ell, se’n va anar abans d’acabar el programa tement-se el pitjor) i obligant Santi Millán, el presentador, a treure totes les seues taules per tirar endavant sense morir en l’intent.

Va guanyar Antonio El Tekila, un friqui rockabilly al qual Déu no ha donat el do del talent més enllà d’una nit amb molta ingesta i molt fum. Ell no en té la culpa, però els responsables del concurs de Tele 5 sí, i molta.

tracking