SEGRE
D’Alessandro a ‘El chiringuito’.

D’Alessandro a ‘El chiringuito’.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Per prescripció mèdica no ho hauria de fer, però què volen? Diumenge la temptació va ser massa forta i vaig mirar El chiringuito de Mega. I vaig comprendre, amb claredat meridiana –i aquí s’hauria d’afegir després d’escoltar en el postpartit anàlisis i tertúlies televisives i radiofòniques de tota mena i condició ideològica–, per què és impossible que el nostre futbol es basi algun dia en els avenços tecnològics.

Si els dilluns, al bar, no es pogués polemitzar amb les decisions arbitrals, potser al personal li agafava per parlar de política, de la corrupció o de referèndums. I això sempre és perillós per als que manen més. Però tornem a El chiringuito. Sota la norma de l’“i tu més”, van rearbitrar el clàssic amb penals no xiulats, roges ensenyades o deixades d’ensenyar, provocacions en les celebracions i d’altres.

Tots van dir-hi la seua. Tots? Tots no. Quan Jorge d’Alessandro, un dels més assenyats que hi ha al programa, va voler explicar per què el Madrid pateix en defensa quan juga la BBC, el van silenciar. Van passar a publicitat i, després, es van oblidar del tema.

tracking