SEGRE
Una imatge de la sèrie ‘Teresina SA’.

Una imatge de la sèrie ‘Teresina SA’.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Encara que podríem preguntar-nos si tot plegat hauria sigut el mateix si no hagués estat per l’incondicional suport de Jordi Basté i els seus des de RAC1, el cert és que el vint-i-cinquè aniversari de la sèrie Teresina SA ha estat un veritable èxit.

Aquesta sitcom de tretze capítols sobre tres germanes, solteres i jubilades, que feien la seua vida del balcó de casa estant, al número 30 del carrer Verdi, al cor del barri de Gràcia, es va estrenar a TV3 el 2 d’abril del 1992, de mans de La Cubana, en plena febre preolímpica, i per a molts és una de les millors sèries mai emeses a la televisió autonòmica.

Personalment, no em va arribar a enganxar mai, perquè, per a gustos, colors, però he de reconèixer que, pel que sembla a posteriori, va marcar tota una generació. A la televisió, a La Cubana, tot un referent teatral, li hem vist fer coses millors, com ara aquell especial –del més destacat que s’ha fet a la casa– Aquest Cap d’Any, TV3 no fa res, però el millor és celebrar aquestes noces de plata de la sèrie que, marató d’aquests dies a banda, serà reposada íntegrament l’estiu que ve.

tracking