SEGRE
Arguiñano, millor que mai.

Arguiñano, millor que mai.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Les enquestes són el que són i als percentatges cal donar-los el valor que se’ls vulgui donar. Obro un parèntesi: en tota la meua vida, no m’ha preguntat mai un enquestador sobre les meues preferències sobre qualsevol tema. Tanco parèntesi. De manera que els resultats dels baròmetres sempre cal prendre-se’ls amb cautela i amb les lògiques reserves, però no deixen de ser sorprenents els últims fets públics de la prestigiosa Personality Media sobre els presentadors més creïbles de la televisió.

I, oh, sorpresa! Els dos primers del rànquing, pràcticament empatats (7,41 el primer i 7,39 el segon), són dos il·lustres veterans de la petita pantalla: Karlos Arguiñano (Beasain, 1948), com a líder del rànquing, i Matías Prats (Madrid, 1950), el segon. El top five queda completat amb Jesús Calleja, Carlos Sobera i Christian Gálvez.

A partir d’aquí, que cadascú tregui les seues pròpies conclusions, però no deixa de ser sorprenent que el responsable d’un programa de receptes sigui, mai més ben dit, el qui talli el bacallà en el tema de la credibilitat davant de l’espectador.

tracking