SEGRE
Manu Carreño i Nico Abad.

Manu Carreño i Nico Abad.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

A aquestes altures del partit, i mai millor dit tractant-se d’un espai esportiu, un ja no sap on és el límit però a l’edició de dimecres, Deportes Cuatro, de la mà de Manu Carreño i Nico Abad, va tocar fons en l’intent d’elevar la transcendència del Celta-Reial Madrid que es jugava al cap d’unes hores a la categoria de partit del segle.

El dolent és que van confondre l’interès que despertava entre les aficions del Madrid, i sobretot la del Barça, amb un teatret rònec i predictible que, per citar un exemple, feia mereixedor d’un Oscar les inefables Matrimoniadas de José Luis Moreno.

Després de clavar la llauna sobre la suposada prima del Barça al Celta per guanyar (obro parèntesi, i a mi què? No li trobo cap mal a fer-ho, perquè que et paguin per una cosa que ja se suposa que has de fer, és de ximples? Tanco parèntesi) se’n van anar a Barcelona amb una samarreta del Celta per donar-la a escolars perquè l’abracessin i ho van rematar en una parròquia amb un inefable mossèn Joan que beneïa fotos de Berizzo perquè guanyés el Madrid amb culers resant de fons.

tracking