SEGRE
Fuentes fent continuïtat.

Fuentes fent continuïtat.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Rigorosos conductors d’informatius intentant convèncer l’audiència que vegin tal o tal sèrie o programa que ve a continuació o en el prime time de la cadena; locutors esportius, en ple fragor del partit, advertint-nos que no podem perdre’ns la pel·lícula que ve a continuació; els homes i dones del temps, entre un anticicló i un altre, anunciant un o un altre producte; o els responsables dels esports –Pedrerol i Manu Sánchez hi tenen ja la mà trencada de tant fer-ho– explicant les bondats dels anunciants, des de rellotges fins a crèdits exprés.

L’últim a apuntar-se a aquest fenomen ha estat Manuel Fuentes. Durant Tu cara no me suena todavía de divendres va fer continuïtat anunciant els programes de la setmana vinent de la casa.

A la ràdio el fenomen no és nou. Potser per això, perquè fa molts anys que ho sentim, no ens produeix sorpresa i trobem normal que presentadors i locutors vagin elogiant les bondats dels patrocinadors mentre tiren endavant els seus espais. A la televisió és una altra cosa. No acabem d’acostumar-nos-hi.

tracking