SEGRE
De veritat necessita reduir res?

De veritat necessita reduir res?SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Atenció, que potser sí! Que potser en l’absurd hi ha la veritat i nosaltres, humils i ignorants mortals, no hem sabut veure el que privilegiats creatius publicitaris, sí! Però continuo pensant que a la graella es poden veure anuncis que són un veritable cant a l’estupidesa.

Ja saben, perquè ja ho hem escrit aquí, que el nostre favorit és el d’aquella noia desesperada que envia un whats a les seues amigues dient que no pot anar a una festassa perquè no està depilada. Resposta: Doncs depila’t! Cony, doncs no hi havia caigut!

Però encara n’hi ha més, com el d’aquella pasta preparada i envasada que es torna comestible posant-li aigua i deixant-la cinc minuts al microones. Salsa per sobre i a menjar. Vaja. No és el mateix que bullir-la pel sistema tradicional?

Tanmateix, el que posa dels nervis és el d’aquella crema reductora que fa miracles al cap de deu anys d’utilitzar-la. El costat dolent és que la model que la promociona no la necessita ni de lluny. No podrien posar, diria jo, algú amb un pelet de cartutxeres o mitxelins per donar una mica de credibilitat al producte?

tracking