SEGRE
François Gallardo, ex d‘El Chiringuito’.

François Gallardo, ex d‘El Chiringuito’.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Aquest dilluns venç el termini de tres dies per entrar a la presó, de manera voluntària, fixat per l’Audiència de Barcelona a François Gallardo, sota pena de passar a recerca i captura, i poder celebrar així el judici contra ell per un delicte d’estafa continuada i que encara no ha pogut celebrar-se per la seua incompareixença, i per partida doble.

El recorden? Com a agent FIFA –després es va descobrir que era fals–, es va fer popular com a tertulià d’El Chiringuito, especialment en l’etapa de Neox, per les seues agosarades exclusives que mai es complien –aquí el vam batejar com François no n’encerto ni una– i per la seua falca, després de llançar-les a l’aire, de “i si no, desmenteix-m’ho”.

Després de ser acomiadat del programa, tot just havíem tornat a saber res d’ell tret de la hilarant imitació del seu personatge que fa, quan toca, Miki Nadal a Zapeando.

Ara la Fiscalia demana 4 anys de presó i una multa de 6.000 euros per presumptament haver-se quedat 12.000 euros d’un col·lega de tertúlies en diferents emissores catalanes que, atesa la seua amistat, li va deixar els diners que mai va tornar.

tracking