SEGRE
Pilar Abel en una foto recent.

Pilar Abel en una foto recent.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

No sé si estan al corrent que un jutge de Madrid ha autoritzat l’exhumació de les restes de Salvador Dalí, mort el gener del 1989, per sotmetre-les a una prova de l’ADN davant la demanda de paternitat formulada per Pilar Abel (Figueres, 1956), que assegura que és filla seua arran d’una aventura sentimental del pintor amb la seua mare a Cadaqués.

Els informatius televisius van recollir la notícia amb més o menys intensitat, però qui es va emportar la palma va ser Alfredo Urdaci a 13TV. Periodista molt particular, se’l podrà acusar de moltes coses, però sens dubte no de no mullar-se si la situació ho requereix.

La setmana passada, al parlar de Dalí, el va definir com l’“egòlatra més gran que mai ha donat Figueres”, per afegir, ja de collita pròpia: “Encara que no hauria estat mai independentista.”

A la demandant, vident de professió que atén amb el nom de guerra de Jasmine, li va dir de tot, des d’oportunista a falsa, recordant els anys que està amb el tema sense que ningú li faci cas i l’anterior querella que va sostenir, per perdre-la, amb l’escriptor Javier Cercas per Soldados de Salamina.

tracking