SEGRE
Antonio Jiménez a ‘El cascabel’.

Antonio Jiménez a ‘El cascabel’.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

La caverna mediàtica de la Meseta es llepa (de gust) els bigotis amb el tiberi que li estan servint des de Catalunya. N’hi ha per a dies i no en deixaran ni els ossos.

A 13TV, dilluns se’n van fer un tip que van habilitar amb tota mena de detalls a El cascabel, de mans de l’inefable xef Antonio Jiménez (Siles, 1956). Des de la destitució fulminant del conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Jordi Baiget, fins a les desafortunades declaracions del raper lleidatà Pablo Hasél en el vintè aniversari de l’alliberament d’Ortega Lara, funcionari de presons segrestat per ETA.

I, de postres, a El chiringuito van escampar tota la porqueria possible sobre el FC Barcelona i la polèmica desencadenada per TV3 sobre el seient lliure.

Tanmateix, al nostre modest parer, van cometre un error: Antonio Jiménez es va deixar portar per l’anècdota i va centrar la pregunta del programa sobre si Hasél hauria de ser condemnat per humiliar les víctimes del terrorisme en comptes de si el nucli independentista català s’esquerdava arran de la destitució del conseller Baiget.

tracking